Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Ποιός σκότωσε την Λερναία Ύδρα!



Αγαπητοί αναγνώστες των Περιπαιγνίων η ώρα είναι λίγο πριν την Δύση και είμαι ο ρουφιάνος του χωριού https://www.facebook.com.roufiana σε απευθείας αναμετάδοση μιας συγκλονιστικής είδησης:

Υποψιασμένα προφίλ του  facebook μου κατέδωσαν το εξής περιστατικό: 

Γόνος μεγαλοαστικής τάξης με καταγωγή από το παραθαλάσσιο χωριό Λέρνη Αργολίδας με τρια ψεύτικα προφίλ σερφάριζε για Σαββατοκύριακο στην Ύδρα. Εκεί συνάντησε γνωστή τηλεστάρ που διαφημίζει σαπούνια και την ερωτεύθηκε σφοδρά. Έλα όμως που η σεξομπόμπα συνοδευόταν από γνωστό πολιτικό με περουκίνι ο οποίος της αγόραζε τις τσιχλόφουσκες με το κιλό από γνωστό κατάστημα του Κολωνακίου και την είχε ταράξει στα like.



Ο ξύπνιος αυτός πολιτικός άνδρας, γνωστός και από την ομιλία του για το σκόρδο στην σεξουαλική ζωή της φώκιας, που έγινε σε ημερίδα αποφοίτων του Κολεγίου Τρικάλων, πήρε μυρωδιά το διαπλεκόμενο ειδύλλιο την ώρα που ο νέος βούταγε το δάχτυλο στο τζατζίκι.

Το σοβαρό περιστατικό εξελισσόταν βράδυ σε γνωστό σουβλατζίδικο της Ύδρας και πήρε τραγική τροπή ξημερώματα Σαββάτου όταν ο περουκίνι δηλαδή ο επίσημος της ξανθιάς τηλεστάρ, διότι ως γνωστόν μία ξανθιά φταίει για όλα, πήρε χαμπάρι που λέμε ελληνικά ότι ο απέναντι ήταν μετά από αυτόν στο σουβλατζίδικο αλλά κατάφερε να αποσπάσει πρώτος και τα σουβλάκια και την προσοχή της ξανθιάς. Αμέσως άρπαξε μια αρμαθιά σκόρδα και τα τύλιξε στο αριστερό χέρι για ασπίδα και απαίτησε από τον νέο από την Λέρνα της Αργολίδας να αναμετρηθούν με καλαμάκια.

Ο καβγάς συνεχίστηκε μέχρι τελικής πτώσης, δεν ξέρω αν ήταν γενική ή δοτική, θα σας γελάσω, αλλά ο νέος από την Ύδρα δεν άντεξε άλλο γύρο χοιρινό. Βλέποντας τον νέο να κλονίζεται ο πολιτικός δάγκωσε ένα σκόρδο και φύσηξε πάνω στον άτυχο νέο που εξαντλημένος εγκατέλειψε τα εγκόσμια. Πέθανε αφού άφησε ευχή και κατάρα να μαθευτεί ο χαμός του.

Στο χωριό του έγινε μεγάλη φασαρία, αλλά επενέβη το κυβερνών κόμμα Εθνικού Μνημονίου Ελλάδος ΚΕΜΕ, (προφέρεται -καίμε-) και ο πρόεδρος, γεμάτος υποσχέσεις,  έβγαλε επικήδειο λόγο συγχαίροντας τον πολιτικό που σκότωσε την Λερναία Ύδρα. Ο νέος τελικά ήταν ένα απλό τυπογραφικό λάθος, είπαν στις ειδήσεις.



Ο πρόεδρος φαίνεται πως περίμενε χρηματοδότηση για την ΜΚΟ του χωριού από τα ΕΣΠΑ με αποστολή την περίθαλψη άγριων αγγουριών,  που του είχε υποσχεθεί ο περουκίνι και οι σκορδόψυχοι αποφοίτοι του Κολεγίου Τρικάλων, με στόχο να δημιουργηθεί μια ΜΚΟ γίγας για την προστασία του τζατζικιού που θα παρασκευάζονταν με τα αγγούρια Λέρνας και τα σκόρδα Τρικάλων.



Έτσι,  ο Ηρακλής έμεινε με το ρόπαλο, που λένε, κι εμείς μάθαμε σε απευθείας αναμετάδοση ποιος σκότωσε την Λερναία Ύδρα. Τα φόρτωσαν όλα στον αγράμματο ρουφιανο-ρεπόρτερ, απόφοιτο Δημοτικού Λέρνας, αγράμματος ήταν και ο πρόεδρος μπέρδεψε το θηλυκό με το αρσενικό, πάλι καλά που είπε και αυτά και μετά έβαλε και την μπάντα δηλαδή τον σκουπιδιάρη του χωριού να αποχαιρετίσει το νεκρό με ένα εμβατήριο κλαρίνο πένθιμο σε Ρε μινόρε.

Για τα Περιπαίγνια:
 ο ρουφιάνος του χωριού 


βρείτε μας και στο facebook:
https://www.facebook.com.roufiana

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου