Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Μέλος του "Υπάτου Συμβουλίου Ελλήνων Εθνικών" δηλώνει πως δεν εκπροσωπεί καμιά θρησκεία!!!

Αντιγράφουμε εδώ την επίσημη ιστοσελίδα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών, όπου στο τέλος της ανακοίνωσης του, υπογράφει ένας κάποιος Γιάνος Ευπραξιάδης ως "Εκπρόσωπος των Ελλήνων Εθνικών Αμερικής"

Ο ίδιος όμως κύριος δηλώνει αλλού, και μάλιστα σε μια σελίδα που διαχειρίζομαι, πως...

"δεν εκπροσωπεί 
καμιά θρησκεία".



Χαιρόμαστε, σαν ιστολόγιο και σαν άτομο, για την δήλωση Ευπραξιάδηκαι ελπίζουμε πως και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι του "Υπάτου Συμβουλίου Εθνικών" θα τον ακολουθήσουν!!!

Η Σελίδα και η ανακοίνωση με την υπογραφή του Ευπραξιάδη στο τέλος:


  1n Μεσούντος, μηνός Μεταγειτνιώνος του έτους 2791 από της πρώτης Ολυμπιάδος

« Πρώτα προσπαθούν να σε αγνοήσουν, μετά να σε γελοιοποιήσουν, μετά να σε πολεμήσουν και μετά τους νικάς » (Γκάντι)
« Μας έχουν καταλογίσει τα πάντα, εκτός από αυτό που πραγματικά είμαστε και φοβούνται » (Ντεμπόρ)
Καλώς ήλθατε,
στον επίσημο δικτυακό τόπο
του Υπάτου Συμβουλίου των
Ελλήνων Εθνικών

ΕΞΕΣΤΩ ΚΛΑΖΟΜΕΝΙΟΙΣ ΑΣΧΗΜΟΝΕΙΝ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙΣ ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙΝ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 294/20.11.2014
Με αφορμή τον πρόσφατο νόμο για την οργάνωση της νομικής μορφής των θρησκευτικών κοινοτήτων που ψηφίστηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο και δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 7 Οκτωβρίου 2014, έχει ξεκινήσει ξανά (κυρίως μέσω διαδικτύου) ο γνωστός πόλεμος εναντίον του Υπάτου Συμβουλίου Ελλήνων Εθνικών, του κύριου φορέα της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, παράλληλα με διάφορες απερίγραπτες και χωρίς κανέναν ηθικό δισταγμό προσωπικές επιθέσεις κατά του Γενικού Γραμματέα του ΥΣΕΕ. Το μέχρι τώρα σύνηθες και αμήχανο υβρεολόγιό τους φαίνεται ότι λαμβάνει την μορφή οργανωμένης προπαγάνδας σε διάφορα επίπεδα και κατευθύνσεις, γεγονός που καταδεικνύει και το μέγεθος του πανικού όλων αυτών και την αδυναμία τους να κατανοήσουν (;) το γεγονός ότι η μοναδική οργανωμένη προσπάθεια Επανελλήνισης με συγκεκριμένη δομή, και πρόγραμμα δράσης, είναι αυτή που εδώ και είκοσι χρόνια δρομολογείται από τους φορείς της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, και όχι από τον λεγόμενο «χώρο» των γενικώς ειπείν ελληνολατρών, ο οποίος όπως αποδεικνύεται δεν είναι τίποτε άλλο από ανεύθυνες και ετερόκλητες παρέες.
Με πλήρη συνείδηση του αγώνα που έχουμε ξεκινήσει από το 1987 και οργανωμένα ως Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών από το 1997 και με την υπόσχεση που έχουμε δώσει στους παλαιότερους που μας παρέδωσαν την σκυτάλη του ιερού αγώνα, είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε να ρίχνουμε το βάρος της προσπάθειάς μας σε θετικά έργα που θα αποφέρουν αποτελέσματα και καρπούς για το μέλλον. Με αυτό κατά νου, κάνουμε γνωστό προς κάθε κατεύθυνση, ότι δεν πρόκειται να παρεκκλίνουμε του στόχου μας με το να αναλωνόμαστε σε ένα ατελείωτο και ανούσιο παιχνίδι απαντήσεων και ανταπαντήσεων προς τον κάθε κακόβουλο συκοφάντη που εκτοξεύει λάσπη με την ελπίδα να αποπροσανατολίσει διάφορους αφελείς και να φρενάρει το πολυεπίπεδο, παρεμβατικό, διαφωτιστικό και λατρευτικό έργο μας. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να σπαταλήσουμε πολύτιμο χρόνο για ν΄ αντιμετωπίζουμε την κάθε αθλιότητα που εκτοξεύεται από τα γνωστά κέντρα του «ελληνοκεντρικού» «χώρου», που δρα σε αυτή την εκστρατεία συκοφάντησης μας παράλληλα με τον θρησκευτικό πνευματικό δυνάστη της πατρίδος μας.
Κανένας «χώρος» καμιά παρέα, που «ελληνίζει» και αποσκοπεί οργανωτική εξομοίωση με το ΥΣΕΕ δεν θα μπορούσε να καταστεί αφορμή ώστε να θέσουμε υπό διαπραγμάτευση την ταυτότητά μας (Έλληνες Εθνικοί), το όνομα της θρησκείας μας (Ελληνική Εθνική Θρησκεία), και φυσικά τον προσδιορισμό μας ως Ύπατο Συμβούλιο.
Προτείνουμε λοιπόν σε όλους τους συνετούς Συνέλληνες και στα μέλη και φίλους του ΥΠΑΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ, ν' απέχουν από κάθε είδους επαφή με διαδικτυακούς και όχι μόνο, συκοφάντες και κατευθυνόμενους προβοκάτορες, οι οποίοι αποσκοπούν στην ψυχολογική μας φθορά και αποπροσανατολισμό από το κύριο και ουσιαστικό μας έργο. Επειδή ωστόσο η λασπολογία και κατασυκοφάντηση έχει τα όριά της, προειδοποιούμε ότι το ΥΣΕΕ δεν θα διστάσει (όπως έκανε στο παρελθόν στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ) να χρησιμοποιήσει κάθε ένδικο μέσο προκειμένου να προστατέψει το κάθε μέλος του που συκοφαντείται και θέλει να προστατέψει την αξιοπρέπειά του.
Πολύ σύντομα οι νομικοί μας θα έχουν έτοιμη την ιδρυτική πράξη του θρησκευτικού νομικού μας προσώπου και τότε όσοι αισθάνονται πραγματικοί Έλληνες και ενδιαφέρονται για την υπεράσπιση της νομικής θέσης και δικαίωση της Ελληνικής Εθνικής μας Θρησκείας, θα προσκληθούν να συνυπογράψουν, ώστε να υπερκαλυφθεί και μάλιστα κατά πολύ το απαιτούμενο όριο των 300.
Μέχρι τότε, ας αψηφήσουμε όλοι τους πολλαπλά ασχημονούντες. "Εξέστω Κλαζομενίοις ασχημονείν και νεκροίς προελαύνειν"!
Για το ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ
Γιάννης Μπαντέκας
Χρήστος Πολατίδης
Ουρανία Τουτουντζή
Κώστας Κεχαγιάς
Βλάσης Ρασσιάς
Για το ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
Ντίνος Μαλλιαρός
Θεόδωρος Καλαβέσιος
Μιχάλης Σακελλαρίδης
Κώστας Καμπέρης
Χρήστος Ορφανάκος
Γιάννος Ευπραξιάδης
Νικόλαος Πετράτος

-----------------------------
Ιδού η φωτογραφία οθόνης (print screen)
Τόσο του τελευταίου μέρους της ανακοίνωσης του Υπάτου Συμβουλίου με τον Ευπραξιάδη εμφανιζόμενο σαν εκπρόσωπός τους στην Αμερική, και κάτω, η δήλωση του ίδιου πως δεν είναι εκπρόσωπος καμιάς θρησκείας, (αλλά μιλάει για "την θρησκεία του") μαζί με διάφορες απειλές που δεν ενδιαφέρουν κανέναν.
Η δήλωση έγινε στην ιστοσελίδα:

Ολύμπιοι θεοί: Η μεγάλη απάτη των αρχαιολατρών.





40 σχόλια:

  1. Ξεβρακώστε επιτέλους τους απατεώνες ειδωλολάτρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οκέι φάδερ

      http://www.sporeas.gr/papad%20aas.jpg

      Διαγραφή
    2. Ψηλά το κεφάλι!

      http://3.bp.blogspot.com/-0EyKSeEhV0g/ThnoqS-5M8I/AAAAAAABWbc/YAVbi46BCec/s1600/6.jpg

      Διαγραφή
  2. Μα το κάνουν μόνοι τους. Δες το ίδιο το κείμενο που έγραψε. Στην ίδια πρόταση λέει πως δεν εκπροσωπεί καμιά θρησκεία και μετά παραπονιέται πως προσβάλλω την...θρησκεία του. Αναλόγως των κύκλων που βρίσκονται κάνουν τους άθεους, τους σκεπτικιστές, τους αριστερούς,τους Έλληνες δωδεκαθεϊστές και τους Παγανιστές (γενικά) ή και τους Μασόνους.
    Στην ουσία είναι αντιχριστιανοί. Όπου και να βρεθούν και ότι από τα τα παραπάνω να παρασταίνουν, το κοινό σημείο της δράσης τους είναι οι κατηγορίες κατά των Χριστιανών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ απολύτως. Πρώτα είναι αντίχριστοι και μετά όλα τα άλλα.
    Έτσι κι αλλιώς θεολογικά δεν έχουν να πουν κάτι. Τίποτα δηλαδή. Επομένως, στηρίζονται στη προπαγάνδα κατά της Ορθοδοξίας και τον λαϊκισμό μπας και τσιμπήσουν κανένα κορόϊδο. Είναι ξεκάθαρα μία κίνηση αντίδρασης από ψυχασθενείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μπορεί, όμως, κάποιος να ανήκει σε μια θρησκεία και να μην την εκπροσωπεί, ή να είναι ηγέτης της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο συγκεκριμένος υπογράφει ως εκπρόσωπος των εθνικών της Αμερικής, ναι ή όχι; Αυτό είναι το θέμα μας. Η ερώτηση που κάνετε έχει αυτονόητη απάντηση.

      Διαγραφή
    2. Όχι, το θέμα μας είναι πως εσύ εκπροσωπείς τον εαυτό σου και όχι τον Χριστιανισμό. Το θέμα μας είναι πως γκρινιάζεις για την ανωνυμία τον αλλόθρησκων, και όχι των δικών μας παιδιών. Ενώ, όταν σου γράφουν επωνύμως, τους κάνεις stalking. Γιατί δεν ανεβάζεις τον όλο διάλογο; Κάνε το.

      Διαγραφή
    3. Είμαι Έλληνας πολίτης και έχω δικαίωμα να κρίνω έναν που υπογράφει ως εκπρόσωπος οποιασδήποτε ομάδας.
      Τους διαλόγους θα τους βρήτε στο λινκ της σελίδας που έβαλα. όλα αυτά που κοινοποίησα, δικά τους και δικά μου, είναι ΔΗΜΟΣΙΑ και συνεπώς εκ των πραγμάτων υπόκεινται σε κριτική. Αν τα είχε ιδιωτικά, δεν θα τα κοινοποιούσα.

      Διαγραφή
    4. Θες διαλόγους; Δες τους εδώ

      https://www.facebook.com/OlympioiTheoiEMegaleApate/posts/959884784031970

      Διαγραφή

    5. Mpampis Economou Ρε ζει ακόμα αυτός;;;;;;
      Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 8 Αυγούστου στις 3:12 μ.μ.

      Γιάννος Εὐπραξιάδης Η παρούσα σελίδα είναι δική του, Mpampis.
      Μου αρέσει! · Απάντηση · 8 Αυγούστου στις 3:14 μ.μ.

      Mpampis Economou Νόμιζα ότι πέθανε πέρυσι τον Αύγουστο, ρε μυστήριο πράμα αυτή η ζωή…
      Μου αρέσει! · Απάντηση · 2 · 8 Αυγούστου στις 3:16 μ.μ.

      Joe van Reijn ton προστατευει ο γιαχβε
      Μου αρέσει! · Απάντηση · 2 · 8 Αυγούστου στις 3:18 μ.μ.

      Mpampis Economou Κρίμα θα προσκυνούσαμε τις ιερές παντούφλες του…
      Μου αρέσει! · Απάντηση · 2 · 8 Αυγούστου στις 3:19 μ.μ.

      Γιάννος Εὐπραξιάδης Λες να τον κάνουν άγιο κι αυτόν και να μαζεύουν λεφτουδάκια στα παγκάρια με τις ιερές παντόφλες του; Χαχαχαχά!
      Μου αρέσει! · Απάντηση · 2 · 8 Αυγούστου στις 3:37 μ.μ.

      Mpampis Economou Κοίτα , συμπεριφέρεται σαν λείψανο έτσι και αλλιώς οπότε τίποτα δεν τον εμποδίζει να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.
      Όσιος Σκουρτέλιος ο πινελοκρατούλης
      Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 8 Αυγούστου στις 3:41 μ.μ.

      Διαγραφή
    6. Προσωπικές, μικροπαιδιάστικες κόντρες. Να σου πω κάτι; και εγώ είμαι πολύ υπέρ της πλάκας, αρκεί να μην υπάρχει μίσος. Διάβασα και τα δικά σας σχόλια στο μπλογκ αυτό και τρόμαξα. Ούτε αυτοί , ούτε εσύ εκπροσωπείτε κάτι το σοβαρό. Υποθέτω πως οι σοβαροί και των δυο πλευρών θα γελάνε με τα χάλια αυτά.

      Διαγραφή
    7. Ηθελα λοιπόν να μου εξηγήσεις γιατί δεν ασχολείσαι με τους σοβαρούς των δυο πλευρών, αλλά χάνεις την ώρα σου εδώ.

      Διαγραφή
    8. Γιατί σε νόμιζα κι εσένα σοβαρό. Να μια εξήγηση.

      Δεν υπάρχει λόγος να θυμώνεις.

      Διαγραφή
    9. Χαίρομαι που επιτέλους κατέληξες σε ένα σωστό συμπέρασμα. Κάνε μου λοιπόν την χάρη να βρεις κάποιον πιο σοβαρό από μένα και να μην συνεχίσεις να σχολιάζεις. Χάνεις τον καιρό σου.

      Διαγραφή
    10. Τον χάνω πράγματι.

      Διαγραφή
  5. Δηλαδή, εγώ ο Χριστιανός αμά γράψω κάπου μια μαλακία, ακυρώνω την Ορθοδοξία; Γιατί τα βάζεις με δαύτον; Σε ενόχλησε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι, κανείς ποτέ δεν τόλμησε να κάνει κριτική σε έναν ορθόδοξο παπά. Η σε έναν εκπρόσωπο της Ιεράς Συνόδου, πραγμα που είναι ο Ευπραξιάδης, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συμβουλίου Εθνικών που αναδημοσίευσα. Με κάνετε να πιστεύω πως γράφετε χωρίς καν να μελετήσετε τις δημοσιεύσεις που βάζω. πεθαίνετε για την αλήθεια, βλέπω.

      Διαγραφή
    2. Το έχουνε κάνει, πολλάκις. Έχω σκοπό να διαμαρτυρηθώ για την συμπεριφορά τους στο ΥΣΕΕ, μιας και δηλώνουν εκπρόσωποί του. Σου συνιστώ να επικοινονήσεις με αυτούς, αν σου δημιουργούν προβλήματα.

      Διαγραφή
    3. Κάνε το, και ας τα μπλα μπλα, γιατί σε έχει φάει η περιέργια για αυτούς.

      Διαγραφή
    4. Οπως βλέπεις αυτοί επικοινώνησαν μαζί μου. Και μάλιστα εδώ και ένα χρόνο. Κοίτα τις ημερομηνίες, και όπως είπα υπάρχουν και παλιότερες. Συνεχίζεις να αμφισβητείς πως ο Ευπραξιάδης είναι εκπρόσωπός τους; Τότε φίλε μου είσαι στραβός, ή ψεύτης, η δεν διάβασες την ανάρτηση. Σε παρακαλώ να μην με απασχολήσεις άλλο με ανακρίβειες.

      Διαγραφή
    5. Τότε φίλε μου είσαι στραβός, ή ψεύτης WTF

      Διαγραφή
  6. Ο Σ είχε διάλογο με τον Ε. Ο Ε σιχάθηκε τον Σ και τον έκανε πέρα, και τώρα ο Σ χύνει τον οχετό του στον Ε. Τίποτα καινούργιο, για τον Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω αν αποκαλείς οχετό τις αντιφάσεις του Ευπραξιάδη. Μπορείς να μπεις στη σελίδα των ολυμπίων θεών (εχω το λινκ μέσα) και ψάχνοντας τα σχόλια του Ευπραξιάδη και των ομοπίστων του, θα δει τι σημαίνει "Οχετός". Εγώ, φίλε μου, δεν πήγα ποτέ στις σελίδες τους να γράψω, πόσο μάλλον να τους βρίσω όπως κάνουν αυτοί.

      Διαγραφή

    2. Mpampis Economou Ρε ζει ακόμα αυτός;;;;;;
      Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 8 Αυγούστου στις 3:12 μ.μ.

      Γιάννος Εὐπραξιάδης Η παρούσα σελίδα είναι δική του, Mpampis.
      Μου αρέσει! · Απάντηση · 8 Αυγούστου στις 3:14 μ.μ.

      Mpampis Economou Νόμιζα ότι πέθανε πέρυσι τον Αύγουστο, ρε μυστήριο πράμα αυτή η ζωή…
      Μου αρέσει! · Απάντηση · 2 · 8 Αυγούστου στις 3:16 μ.μ.

      Joe van Reijn ton προστατευει ο γιαχβε
      Μου αρέσει! · Απάντηση · 2 · 8 Αυγούστου στις 3:18 μ.μ.

      Mpampis Economou Κρίμα θα προσκυνούσαμε τις ιερές παντούφλες του…
      Μου αρέσει! · Απάντηση · 2 · 8 Αυγούστου στις 3:19 μ.μ.

      Γιάννος Εὐπραξιάδης Λες να τον κάνουν άγιο κι αυτόν και να μαζεύουν λεφτουδάκια στα παγκάρια με τις ιερές παντόφλες του; Χαχαχαχά!
      Μου αρέσει! · Απάντηση · 2 · 8 Αυγούστου στις 3:37 μ.μ.

      Mpampis Economou Κοίτα , συμπεριφέρεται σαν λείψανο έτσι και αλλιώς οπότε τίποτα δεν τον εμποδίζει να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.
      Όσιος Σκουρτέλιος ο πινελοκρατούλης
      Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 8 Αυγούστου στις 3:41 μ.μ.

      Διαγραφή
  7. Έχετε πολύ πλάκα ρε κορόιδα, ταλιμπαν/χριστιανοί vs ταλιμπαν/αρχαιοκάπηλοι. Αμφότεροι και οι δυο πιστεύετε σε εισαγόμενους θεούς φρικαλέους και ανώμαλους, γιαυτό κι η Ελλάδα φαλίρισε απ όλους σας. Ρε κορόιδα γιατί μαλώνετε για θεούς, θεούς δεν είδε κανείς μέχρι τώρα. Θεούς βλέπουν οι μαστούρηδες από μανδραγόρες ή χασίσια. Σκοτο/ειδωλολατρες άχρηστοι πρόβατα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε


      http://seferou.blogspot.gr/2013/10/blog-post_914.html

      Διαγραφή
  8. Ρε σεις αρχαιοκαυλοι μην νομίζεται πως οι θεοί σας είναι Έλληνες, ούτε κι αυτοί ξέρουν από ποια παραμύθια τους αντέγραψαν. Θέλετε να είστε εσείς ο περιούσιος λαός αντί των Εβραιων, χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κι εσύ κε σκουρτελη ζωγραφίζεις ανυπόστατα όντα και μας τα πουλάς για θεούς αληθινούς...το ξέρει αυτό ο εισαγγελέας !!!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμα πάνε να με συλλάβουν, θα πάρω τα βουνά, μέχρι να φτάσουν οι Εξκουβίτωρες της Βίγλας να τους τσακίσουμε.

      Διαγραφή
    2. Το θέμα φίλε μου ειναι πως εμείς οι Χριστιανοί έχουμε συνηθίσει να μας βρίζουν, αλλά αυτά τα καλόπαιδα νομίζουν πως είναι στο απυρόβλητο. Άσε να τους ρίξουμε λίγο από τον Όλυμπό τους.

      Διαγραφή
    3. Το 12θεο έχει τελειώσει ουσιαστικά πάνω από 2000 χρόνια, Αυτό το τρυπάκι που μας κουβάλησε ο ανώμαλος γιος του φιλίππου, το μοντελάκι, όλοι εν ζωή. όλοι οι αυτοκράτορες αμμωνες θεοι και οι γκόμενοι τους μαζί. ουυυστ. Αλεξανδρος ο νεκροθάφτης που ερήμωσε την Ελλάδα και άνοιξε το δρόμο στη διασπορά των νεοπλατωνιστων το μαγείρεμα του χριστιανισμού. Κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, είναι και ανιστόρητοι και ανισόρροποι!! Αν τους επικαλεστείς αρχαίους στα περί της καταγωγής των κωλοθεων τους σε αρχίζουν στο βρισίδι , ρε ανθελληνα, ρε μισελληνα κτλ

      Διαγραφή
    4. Ας είναι καλά ο Κυριάκος Σιμοπουλος, τους έχει βάλει αυτούς στη θέση τους. Αν τον ακούνε τρελαίνονται, καλόγερους βγάζουν στο πισινό τους.... Ανθέλληνα τον ανεβάζουν κομμουνι τον κατεβάζουν τα φιδαυγουλα!!

      Διαγραφή
  10. Τα φτερωτά πόκεμον με τα λέιζερ είναι όλα τα λεφτά.

    https://sites.google.com/site/byzantineiconsandchurchmurals/home/IMG%CE%9C_0930%20%282%29.jpg?attredirects=0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νεφελείμ είναι. Κάνουν και αυγά!

      Ή επειδή απέτυχες στην ζωή θέλεις κάπου να ξεσπάσεις; Εντ φορ γιουρ ινφορμέϊσιον, το friend και το ami μεταφράζονται εραστής, ακαλλιέργητε.

      Διαγραφή
    2. Θες να σου πω τι κατάφερες εσύ; Ότι τα σχόλια από δω και μπρος θα περνάνε από έγκριση. Και αν τύχει και ανοίξω το ηλ. ταχυδρομείο και τα δώ... χαχαχαχα

      Διαγραφή
  11. Τι έγινε καλόπαιδα; Τώρα που τα σχόλιά σας πρέπει να εγκρίνονται και να είναι και επώνυμα, χάσατε την όρεξη να εκφράζεστε;
    Νομίζατε πως δεν θα σας την έφερνα έτσι ε;
    Νομίζατε πως είστε έξυπνοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή