Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Ασκαλών "Ελληνική πόλη των ΕλληνοΦοινίκων." Ανθρωποθυσίες παιδιών.




Η μαζική θυσία παιδιών στην Ασκαλών (-α;)


Οι Αιγύπτιοι εισβάλλουν στη Γη Χαναάν και πολιορκούν την Ελληνική, όπως σας λένε, πόλη Ασκαλών (-α;). 

Οι Χαναανίτες  (που ήταν Έλληνες κατά τους Επανελληνιστές) όπως βλέπουμε στο Αιγυπτιακό αυτό ανάγλυφο που απαθανατίζει το γεγονός, θυσιάζουν τα παιδιά τους σαν προσφορά στους θεούς για να γλιτώσουν από τους Αιγύπτιους, και τα πετάνε κάτω από τα τείχη για να τα δουν καθαρά οι πολιορκητές. 
Δυο παιδιά έχουν θυσιαστεί ήδη (ένα δεξιά και ένα αριστερά) ενώ τρία άλλα περιμένουν την μοίρα τους. 
Ο βασιλιάς-αρχιερέας των Ελλήνων (κατά τους επανελληνιστές) συλλέγει το αίμα των παιδιών σε ένα κύπελλο, ενώ οι υπόλοιποι προσεύχονται.
Πηγή εικόνας

Ανάλογες περιγραφές θυσίας παιδιών για σωτηρία της πόλης έχουμε, εκτός φυσικά από τους "Επτά επί Θήβας" όπου θυσιάζεται ο γιος του Κρέοντα στην μνήμη του δράκου  που σκότωσε ο Κάδμος, και την Ιφιγένεια, (Ελληνικά έθιμα και καταγωγή η Ασκαλών, είπαμε) και στην Παλαιά Διαθήκη:

Μια στην τύχη διαλέγουμε, είναι άπειρες:


Οι Ισραηλίτες έχουν εισβάλλει στην Μωάβ και όπως φαίνεται, πρόκειται να την κατακτήσουν. Ο Βασιλιάς της Μωάβ, Μωσά, θυσιάζει πάνω στα τείχη τον πρωτότοκο γιο του, τον διάδοχο του θρόνου. Οι Ισραηλίτες αποχωρούν αμέσως! (καθόλου παγανιστές δεν ήταν ε;)
Τώρα καταλαβαίνετε γιατί θυσιάστηκε η Ιφιγένεια...

Βασιλειών Γ, 1, 26
"καὶ εἶδεν ὁ βασιλεὺς Μωαβ ὅτι ἐκραταίωσεν ὑπὲρ αὐτὸν ὁ πόλεμος καὶ ἔλαβεν με{Q'} ἑαυτοῦ ἑπτακοσίους ἄνδρας ἐσπασμένους ῥομφαίαν διακόψαι πρὸς βασιλέα Εδωμ καὶ οὐκ ἠδυνήθησαν 27 καὶ ἔλαβεν τὸν υἱὸν αὐτοῦ τὸν πρωτότοκον ὃς ἐβασίλευσεν ἀν{T'} αὐτοῦ καὶ ἀνήνεγκεν αὐτὸν ὁλοκαύτωμα ἐπὶ τοῦ τείχους καὶ ἐγένετο μετάμελος μέγας ἐπὶ Ισραηλ καὶ ἀπῆραν ἀ{P'} αὐτοῦ καὶ ἐπέστρεψαν εἰς τὴν γῆν."

Εχει και συνέχεια...

Γιατί το θράσος των "Επανελληνιστών" είναι απύθμενο.

Στην Ασκαλώνα της Φοινίκης, λέει ο Ηρόδοτος, ξεκίνησε η λατρεία της Αφροδίτης και μετά μεταφέρθηκε στην Ελλάδα.    

«[οι Σκύθες] υποχώρησαν από την Ασκαλών, πόλη στη Συρία» … «αλλά λίγοι από αυτούς, ξέμειναν και λήστεψαν το ναό της Ουρανίας Αφροδίτης. Αυτό το ιερό, όπως εγώ ανακάλυψα ρωτώντας, είναι το αρχαιότερο από όλα τα αφιερωμένα σε τούτη τη θεά. Ακόμα και οι ίδιοι οι Κύπριοι λένε πως το ιερό στην Κύπρο έγινε από αυτό εδώ, και εκείνο στα Κύθηρα, Φοίνικες είναι που το ίδρυσαν, αφού ήρθαν από αυτό το μέρος της Συ­ρίας» 
Ηρόδοτος, Κλειώ, 105
(Περισσότερα για την λατρεία της Αφροδίτης εδώ) 


Οι Επανελληνιστές όμως, διαφωνούν, αποδείχνοντας πως η Ασκαλών ήταν ελληνική πόλη!!!
"...η αρχαιολογική σκαπάνη, στην Ασκαλώνα της Παλαιστίνης, αγνοώντας τους παραχαράκτες και πλαστογράφους της ιστορίας, έφερε στο φως την γραφή των Πελασγών Φιλισταίων, η οποία υπό των αρχαιολόγων εχαρακτηρίσθη μη-σημιτική "κυπρο-μινωική".
Απεδείχθη εκ των ανασκαφών ότι η Ασκαλών ήτο μία ακμάζουσα ελληνίς πόλις δίχως καμμία σημιτική επίδρασι το 1.000 π.χ...."  "...Επίσης, θα απεδεικνύετο στους νεοέλληνες άτοπος ο ισχυρισμός περί ασιατικής προελεύσεως της Αφροδίτης, για την λατρεία της οποίας ο σιχαμένος τυχοδιώκτης Ηρόδοτος, στην ανθελληνική του υστερία, ετόνιζε ότι εισήχθη από την ...Συρία, και μάλιστα την Ασκαλώνα, υπονοώντας μη-ελληνική καταγωγή της...."

(όλο το κείμενο στο τέλος του άρθρου, και εδώ, από τον "Αλφειό ποταμό")



Θέλουν άλλη απόδειξη ελληνικότητας  από τις μαζικές αυτές και φρικώδεις ανθρωποθυσίες;
Αγαπητέ συντάκτη του άρθρου, κ. Πλάτωνα Πισατίδη, (Χάλια ψευδώνυμο) συμφωνώ μαζί σου. Ελληνικότατη η Ασκαλών, ελληνικότατη η Αφροδίτη, ελληνικότατο άρα και το έθιμο να θυσιάζουμε παιδιά στα μπούτια της!!!


Εχω μόνο μια απορία...

Μήπως, λέω μήπως, το ότι στην Ελλάδα οι θυσίες παιδιών ήταν σπάνιες και όχι μαζικές, μήπως λέω, μήπως, ήταν ένα ξένο έθιμο που εισήχθη από την Ανατολή, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΚΑΛΩΝΑ, μαζί με την Αφροδίτη και το υπόλοιπο σαρκοβόρο Δωδεκάθεο, που προσπαθείτε να μας πείσετε πως είναι Ελληνικό;


Γιατί, Πισατίδη, για να κατηγορήσεις τον Ηρόδοτο, πρέπει πρώτα να διαψεύσεις μια επιγραφή από απόφαση του Δήμου της Αθήνας, που θεωρεί την Κύπρια Αφροδίτη ξένη θεότητα, ταυτίζοντάς την με την Αιγυπτιακή Ίσιδα!

Να το τέλος της απόφασης:


"...να αποφασίσει ο δήμος να παραχωρήσει στους Κιτιείς [Κίτιον της Κύπρου] εμπόρους το δικαίωμα να αποκτήσουν γη, για να ιδρύσουν εκεί ιερό της Αφροδίτης, όπως ακριβώς και οι Αιγύπτιοι έχουν ιδρύσει το ιερό της Ίσιδος."


δεδόχθαι τῶι δήμ-
ωι δοῦναι τοῖς ἐμπόροις
τῶν Κιτιέων ἔνκτησι[ν] χ[ω]- 
ρίου ἐν ὧι ἱδρύσονται τὸ
ἱερὸν τῆς Ἀφροδίτης καθ-
άπερ καὶ οἱ Αἰγύπτιοι τὸ
τῆς Ἴσιδος ἱερὸν ἵδρυνται.

Στήλη λευκού μαρμάρου.

Βρέθηκε στον Πειραιά το 1870.Έκδ. Σ. Αθ. Kουμανούδης, εφημ. Παλιγγενεσία 10 Σεπτ. 1870. IG II 168. IG II2 33 7. P. J. Rhodes & R. Osborne, Greek Historical Inscriptions. 404-323 BC., Oxford 2003, 91.
Πηγή:
Ανθολογία Επιγραφών

Όψεις του δημόσιου και ιδιωτικού βίου των αρχαίων Ελλήνων



Τόλμα, χάχα Πισατίδη, να ξαναβρίσεις τον Ηρόδοτο... 
Γιατί το ψέμα, όπως είδες, κοστίζει.



Το άρθρο του Πισσα -τίδη
----------------------------------------------------
02 Νοεμβρίου 2008
Ασκαλών Ελληνική πόλη των ΕλληνοΦοινίκων
Όπως ο ΦΟΙΝΙΞ,αναγεννάται από τις στάχτες,έτσι η ΕΛΛΑΣ αναδύεται εκ της λήθης!!!!!!
Όσες αγωνιώδεις προσπάθειες κι αν κάνουν οι όπου γης ανθέλληνες,όσα κι αν αποκρύπτουν,μόνη της η Χθών ετοιμάζει το χρόνο του τοκετού!!!!!
Αναπόφευκτη η επιστροφή των ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!!!
ΝΟΣΤΙΜΟΝ ΗΜΑΡ

________________________________________________________________
http://www.epanellinismos.com/

Ασκαλών Ελληνική πόλη των ΕλληνοΦοινίκων

02.11.08

Οι αρχαιολογικές ανασκαφές στις περιοχές των Πελασγογενών λαών, δηλ. στις ακτές της Μεσογείου κυρίως, εκτός της επιστημονικής γοητείας, δίδουν την ευκαιρία στην Μητέρα Γη, να αφήση από την αγκαλιά της, μετά τόσους αιώνες, σημαντικά μνημεία και ευρήματα.

Τόσο σημαντικά ώστε οι γνωστοί-άγνωστοι πλαστογράφοι παραμυθολόγοι αγύρται της Ιστορίας, να αναγκάζονται να "καταπίνουν την γλώσσα τους" και να καταφεύγουν σε σωρεία απατών και αποκρύψεων προκειμένου να μειώσουν την ιστορική αξία των ευρημάτων ώστε να μην αναγκασθούν να αλλάξουν την βολικά δομημένη απ' αυτούς πλαστή ιστορία.



Το επιβληθέν στα Πανεπιστήμια παγκοσμίως υπό των σημιτών δόγμα περί Μεσανατολικών καταβολών του πολιτισμού, υποφέρει παντοιοτρόπως υπό των αρχαιολογικών ανακαλύψεων αλλά, με την αρωγή των "δαρεικών", οι αργυρώνητοι μίσθαρνοι ιδίως της Ελλάδος, αρνούνται την αναθεώρησι των επιβληθέντων δογμάτων.

Οι φλογέρες του Δισπηλιού της Καστοριάς, ηλικίας άνω των 7.000 χρόνων, παραπέμπουν σε πανάρχαια μουσικά όργανα. Αποσιωπάται. Το ότι ευρέθη στο ίδιο μέρος οψιδιανός εκ Μήλου της ιδίας εποχής, παραπέμπει σε προηγμένη ναυσιπλοΐα. Αποσιωπάται. Το ότι ευρέθη ξύλινη βάρκα της ιδίας εποχής, αρχαιωτέρα παγκοσμίως, αποσιωπάται. Η θεωρία περί παραγωγής οίνου, αναφερομένη ως εισαχθείσα εκ Μεσοποταμίας, δεν ευσταθεί καθ' ότι ανεκαλύφθη πατητήρι στους Φιλίππους ηλικίας περίπου 7.000 ετών, άρα το αρχαιώτερο στον κόσμο. Αποσιωπάται. Απολιθωμένα δένδρα ελιάς πανάρχαια, δείχνουν την αυτοχθονία του δένδρου αλλά αποσιωπάται κλπ κλπ κλπ.

Σαν αυτά, κι άλλα πολλά, να μην ήταν αρκετά, η αρχαιολογική σκαπάνη, στην Ασκαλώνα της Παλαιστίνης, αγνοώντας τους παραχαράκτες και πλαστογράφους της ιστορίας, έφερε στο φως την γραφή των Πελασγών Φιλισταίων, η οποία υπό των αρχαιολόγων εχαρακτηρίσθη μη-σημιτική "κυπρο-μινωική". Η ανακοίνωσις των αρχαιολόγων, όπως αναφέρουν στις 13 Μαρτίου 2007 οι Τάιμς της Νέας Υόρκης, μιλά για προηγμένο κοσμοπολιτικό πολιτισμό των Φιλισταίων, εν αντιθέσει προς τους γείτονάς των ακαλλιέργητους νομάδες-σκηνίτες κτηνοτρόφους Εβραίους (κατά τους Τάιμς). Το άρθρο επίσης αναφέρει τις προσπάθειες του επισήμου Ισραηλινού κράτους να αποσιωπηθή η ανακάλυψις. Πόσο ειρωνικό για αυτούς τους περιουσίους υπερεθνικιστές να ψάχνουν ίχνη του ανύπαρκτου πολιτισμού των αγροίκων προγόνων τους και η Γη -δήθεν δική τους- να τους δίνει μόνο στοιχεία πολιτισμού Ελλήνων! Κατανοούμε τον σπαραγμό των και τους συνιστούμε, εν ονόματι της βίβλου, να μην σκαλίζουν την Γη γιατί μόνο πόνο θα τους προκαλή. Όλα αυτά των ανασκαφών αναφέρονται για το 1.000 π.χ. Δηλαδή το 1.000 π.χ., οι Ασκαλωνήται, καί κουλτούρα αλλά καί γραφή είχαν, και μάλιστα στα όστρακα διακρίνονται εμφανώς πολλά από τα δήθεν φοινικικά γράμματα. Που ήσαν λοιπόν οι δήθεν εφευρέται των γραμμάτων Φοίνικες το 1.000π.χ.; Απλούστατα, έκλεβαν γράμματα ώστε να δημιουργήσουν δήθεν την γραφή. Απεδείχθη εκ των ανασκαφών ότι η Ασκαλών ήτο μία ακμάζουσα ελληνίς πόλις δίχως καμμία σημιτική επίδρασι το 1.000 π.χ. Πως θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά άλλωστε; Αυτό το γεγονός θα έπρεπε να είχε πολυσυζητηθή στην Ελλάδα, αλλά, με μοναδική εξαίρεσι την Καθημερινή της 14ης Μαρτίου, ηγνοήθη παντελώς, ώστε να μην θεωρηθούμε "εθνικιστές" ή "αντισημίτες", αφού θα απεδεικνύετο το φοινικικόν ψεύδος. Βέβαια, η εφημερίς δεν περικλείει στην ιστοσελίδα την επιγραφή με τα 3 -Α- κι άλλα γνωστά γράμματα διότι ο αναγνώστης θα ανεφώνη κατάπληκτος ότι είναι ελληνικά γράμματα, χαρακτηριζόμενος αυτομάτως φασίστας υπερεθνικιστής ενώ σε τέτοιες περιπτώσεις συνιστάται αυτοσυγκράτησις, ψυχραιμία κι όχι ...υπερπατριωτισμοί!!! Επίσης, θα απεδεικνύετο στους νεοέλληνες άτοπος ο ισχυρισμός περί ασιατικής προελεύσεως της Αφροδίτης, για την λατρεία της οποίας ο σιχαμένος τυχοδιώκτης Ηρόδοτος, στην ανθελληνική του υστερία, ετόνιζε ότι εισήχθη από την ...Συρία, και μάλιστα την Ασκαλώνα, υπονοώντας μη-ελληνική καταγωγή της. Η άποψίς μας για τον άθλιο Ηρόδοτο, ήδη εκφρασθείσα σε παλαιώτερα άρθρα, τεκμηριώνεται άλλη μία φορά. Διότι ο, κατά Πλούταρχον κακοήθης αυτός, αντί να φροντίση να πληροφορηθή για την ελληνική καταγωγή των Ασκαλωνητών, εκμεταλλευόμενος την ανοχή και παρακμιακή απάθεια του Αθηναϊκού όχλου, υπεβάθμισε μεθοδικώς την ελληνική ιστορία και παράδοσι, οπλίζοντας με ανθελληνικά επιχειρήματα την φαρέρτρα των λειψεγκεφάλων και κακοβούλων. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίον διδάσκεται Ηρόδοτος στην Α' Γυμνασίου, ώστε να εμποτισθούν με ανθελληνισμό τα, αμόρφωτα, απονευρωμένα πλέον και διαδικτυακά ζόμπυ ελληνόπουλα.. Φυσική συμπεριφορά του ελλαδικού Υπουργείου Απαιδείας και Ιουδαιογενών Θρησκευμάτων μίας πλήρως υπόδουλης χώρας, ελληνοφώνων δούλων του Γιαχβέ...

Το περί Ασκαλώνος άρθρο, στην ιστοσελίδα της Καθημερινής http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_world_100050_14/03/2007_219350


ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ ΑΕΙΓΝΗΤΟΣ

ΤΕΥΧΟΣ 36

Αναρτήθηκε από Πλάτων Πισατίδης στις 6:17 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου