Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Ο Τρωικός πόλεμος μέσα από τα μάτια ενός αγοριού από την Κίνα

Ο μέγας και πολύς (1) δεκαετής Ελληνικός πόλεμος.

Από τον  William Mateo Kaiyinos Boyd.
Ο Justin Beiber

Κάποια στιγμή κατά την διάρκεια των Σκοτεινών Αιώνων της Ελλάδας, ο βασιλιάς Μενέλαος ξύπνησε βλέποντας πως η χοντρέλω βασίλισσά του έφυγε! Την πήρε ο χρυσομάλλης εραστής της που έμοιαζε με τον Justin Beiber, ο πρίγκηπας Πάρης της Τροίας.
Σύντομα ο Μενέλαος ορκίστηκε να την πάρει πίσω και κάλεσε τους άλλους βασιλιάδες της Ελλάδας να συμμαχήσουν σαν στρατιωτική δύναμη και να πάρουν την Τροία. Όλοι συμφώνησαν γιατί ο Μενέλαος τους κέρναγε γύρο και ντολμαδάκια. Όλοι πλέον θέλανε να καταστρέψουν την Τροία για να συμμετέχουν δωρεάν στο επόμενο τσιμπούσι! Η βασίλισσα Ελένη ήταν απλά  μια δικαιολογία για να το γλεντήσουν! Αμέσως μετά το πανηγύρι, πήγαν στην Τροία με έναν τεράστιο στρατό, πολύ παραπάνω από εκατό άνδρες.

-”Οι Τρώες ειναι δειλοί. Δεν θα βγουν έξω να πολεμήσουν όπως πολεμάνε οι πραγματικοί Έλληνες, γιατί φοβούνται πως θα τους ζητήσουμε ρεφενέ για το πανηγύρι!” 
Είπε ένας πολεμιστής όταν τους είδε να κλείνουν τις πύλες. Έτσι σύντομα πολιόρκησαν την πόλη. Αλλά οι Τρώες είχαν αποθηκεύσει αρνάκια στη σούβλα, πίτες για σουβλάκια και φέτα για δέκα χρόνια. Έτσι η πόλη τους ήταν απόρθητη!


Αυτή η υπέροχη κατάσταση κράτησε δέκα χρόνια, και ο βασιλιάς Μενέλαος χτύπαγε τα τείχη με βέλη, πέτρες και άρρωστα άλογα. Πίστευε πως θα έκαναν το λάθος να κάνουν γύρο από ένα τέτοιο άλογο, ώστε να ξεσπάσει βουβωνική πανώλη, αλλά τίποτα δεν πέρναγε τα χοντρά τους τείχη, και τίποτα δεν υπερίσχυε της βρώμας του χαλασμένου τους τυριού. Τα τείχη τους είχαν δέκα μέτρα πάχος! Και οι Έλληνες πίστευαν πως τα κεφάλια τους ήταν ακόμα πιο χοντρά!΄

Μετά από δέκα χρόνια αναμονή -ένα χρόνο παραπάνω από όσο αντέχουν οι Έλληνες- ο Οδυσσέας, ο Ελληναράς ήρωας, κατέβασε μια ιδέα! Αυτός και 31 άντρες, θα κάθοταν μέσα σε ένα κούφιο ξύλινο άλογο με το όνομα “Ο Ιταλός επιβήτορας” (2) ή “Ο Δούρειος ίππος” που φτιάχτηκε σα να ήταν ό, τι έπρεπε για καβάλα.


Οι Τρώες σύντομα σκέφτηκαν πως οι Έλληνες γύριζαν στην πατρίδα τους, γιατί πρέπει να είχαν πεθυμήσει τον μπακλαβά της γιαγιάς τους -τουλάχιστον αυτό είχαν γράψει σε ένα σημείωμα στο τεράστιο άλογο!

Έτσι, οι Τρώες ενθουσιάστηκαν με αυτό το αποχαιρετιστήριο δώρο και αμέσως έσυραν το άλογο μέσα στην πόλη τους για να παίζουν τα παιδιά, αν και μερικοί πίστευαν πως ήταν κόλπο. 
Όταν έπεσε οι νύχτα, οι στρατιώτες που ήταν μέσα στο άλογο άνοιξαν τις πύλες, έπαιξαν για λίγο με τα παιδιά, και πέταξαν όλο το βρωμερό Τρωικό τυρί. Σκότωσαν και τον Justin Beiber, και έτσι τέλειωσε ο δεκαετής πόλεμος!

Όλοι οι Έλληνες ήταν πανευτυχείς, διότι θα γίνονταν επιτέλους καινούργιο τσιμπούσι!


Μέσω του Σεβασμιώτατου Νεκτάριου Τσιλη.


(1) Λογοπαίγνιο με τον τίτλο της ταινίας “Μy big fat Greek wedding” (Ο μεγάλος, παχύς [λιπαρός πλούσιος] Ελληνικός γάμος μου. (2)Παρατσούκλι του Σιλβέστερ Σταλόνε

πηγες εικόνων 
http://www.usmagazine.com/celebrity-news/news/justin-bieber-apologizes-after-offensive-n-word-video-surfaces-201456
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/08/blog-post_628.html 
http://www.merrylandpark.com/merryland-products/plastic-seesaw-products-gr.php?id=163

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου