Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Η ΟΜΑΔΑ «Ε» ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ «Ε» 
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ


Όταν οι Ελλάνιοι ήρθαν να δώσουν ζωή στον τότε άγονο εβραιοκρατούμενο πλανήτη Γη, προσεδαφίστηκαν στο ελληνικό έδαφος, ειδικά στην Κρήτη, φέρνοντας μαζί και τα ιερά τους ζώα.

Ένα από αυτά ήταν ο κροκόδειλος τον οποίο χρησιμοποιούσαν για να κάνουν τσάντες και Ελλάνιο γύρο, καθώς και για παραγωγή κροκοδείλιων δακρύων.


Οι κροκόδειλοι διασκορπίστηκαν στις θερμές ζώνες του πλανήτη γιατί οι Ελ-ληνες, όταν έχτιζαν τις Πυραμίδες της Αιγύπτου, είχαν πάρει μαζί και πολλούς κροκόδειλους για να φυλάνε την περίμετρο του έργου, και να τους κάνουν πιτόγυρα.

Τελικά, ο κροκόδειλος, μετά την καταστροφή της Αιγιΐδας από τα όπλα μαζικής καταστροφής των Ιουδαιογενών Ατλάντων, κατέληξε να ακμάζει περισσότερο στην Αφρική και τις άλλες τροπικές περιοχές, και θεωρήθηκε γηγενής. Στην Ελλάδα επέζησαν μόνο μερικοί, λόγω της επίθεσης των Ατλάντων.

Τότε οι Νεφελίμ άδραξαν την ευκαιρία και, αντιστρέφοντας τα γεγονότα, διακήρυξαν πως η Ελλάς είναι μια αφρικανική χώρα, μια που και σε αυτήν ζούσαν κροκόδειλοι. Η ομάδα «Ε» ανέλαβε τότε τον περιορισμό αυτών των ζώων για να μην δίνει επιχειρήματα στους Εβραίους Νεφελίμ εναντίον της Ελλάδος.

Δυστυχώς όμως, όλοι λένε πια σήμερα πως η Ελλάδα είναι πράγματι μια αφρικανική χώρα από κάθε άποψη. Έτσι η ομάδα «Ε» αποφάσισε να ελευθερώσει τους κροκόδειλους που εκτρέφονταν από Ελλάνιους ιερείς στα μυστικά ιερά του Ψηλορείτη, και να πει στους Έλληνες την αλήθεια.

Το ιερό ζώο των Ελλανίων διαστημικών προγόνων μας, δεν θα κρύβεται πλέον. Σύντομα θα ελευθερωθούν και οι υπόλοιποι κροκόδειλοι της Κρήτης, και θα ξαναπάρουν την θέση που πρέπει στην Πανίδα της χώρας μας, και η χώρα μας θα πάρει την θέση που της αξίζει ως μια αφρικανική χώρα.

Η Ομάδα «Ε»





1 σχόλιο:

  1. Το ιερό ζώο των Ελλανίων διαστημικών προγόνων μας, δεν θα κρύβεται πλέον. Σύντομα θα ελευθερωθούν και οι υπόλοιποι κροκόδειλοι της Κρήτης, και θα ξαναπάρουν την θέση που πρέπει στην Πανίδα της χώρας μας, και η χώρα μας θα πάρει την θέση που της αξίζει ως μια αφρικανική χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή