Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Το Ράσο και ο ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ. Μέρος δεύτερο


ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΕΡ-ΗΡΩΑ 


Από τον δημιουργό του ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ , Δημήτρη Σκουρτέλη.




Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ πάτησε απαλά το  φρένο που έτριζε και σταμάτησε μπροστά στην είσοδο του νεοκλασσικού κτιρίου όπου κατοικούσε, κάπου στην Βάθης. 

Δεν άλλαζε με τίποτα τον Σκαραβαίο του, το αυτοκίνητο που ο Γκιόλβας είχε μετατρέψει σε όπλο μαζικής καταστροφής, αρχικά σαμποτάροντάς του φρένα και τιμόνι, και στην συνέχεια φορτώνοντάς το με κάθε μυστικό όπλο που είχε ανακαλύψει...

Τον ψηφιακά ελεγχόμενο εκτοξευτή εμετού που ντεραπάριζε το αμάξι που σε καταδίωκε, 

τον ταχύβολο εκτοξευτή γυάλινων βόλων που έσπαγαν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του διώκτη, 
ένα ντεπόζιτο υψηλής πίεσης όπου αποθηκεύονταν συμπυκνωμένη τσίκνα από σουβλάκια και λουκάνικα για να παραπλανεί τον αντίπαλο, 
και φυσικά, τον αυτόματο προμηθευτή παστουρμά που τροφοδοτούσε την υπερδύναμη του ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ.

Μια κοπέλα πρόβαλλε και έσκυψε στο παράθυρο του αυτοκινήτου:

-"Μπορείς να μιλήσουμε;" ρώτησε.


-"Φύγ' από δώ παλιοπουτ@@α, που θα σου δώσω και λεφτά από πάνω!"


-"Όχι με παρεξήγησες..." είπε η κοπέλα κάνοντας την μυστική χειρονομία που μόνο οι Έψιλον γνώριζαν, τεντώνοντας τον μέσο δάκτυλο προς τα πάνω ενώ κράταγε τους υπόλοιπους λυγισμένους.


-"Μου δείχνεις και δάχτυλο μωρή;" 
γρύλισε ο ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ δίνοντας στην άτυχη κοπέλα μια τρομερή μπουνιά.
Η κοπέλα σωριάστηκε στο πεζοδρόμιο. 


-"Μα έκανα την μυστική χειρονομία των Εψιλον" 
είπε με αναφυλητά.

-"Ωχ, τα μπέρδεψα" 

είπε ο ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ. -"Εχω πει τόσες φορές στον Αρχηγό πως πρέπει να την αλλάξουμε..."

-"Δίκιο έχεις Συνέλληνα"
είπε η κοπέλα.-"Η μούρη μου έχει γίνει μαύρη απ΄τις μπουνιές, γιατί είμαι σύνδεσμος ανάμεσα στις ομάδες μας"


-"Ελα μέσα να σε φροντίσω" είπε ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ.

Ανέβηκαν την ξύλινη σκάλα που έτριζε και μπήκαν στο δωμάτιο του ήρωα. Ήταν λιτό και απέριττο, "δωρικό" το έλεγε ο ίδιος. Μόνο ένας βωμός κυριαρχούσε, με ένα πλαστικό αγαλματάκι του Δία πίσω του, από αυτά που πουλάνε στο Γιουσουρούμ, ενώ οι τοίχοι ήταν γεμάτοι από παλιές αφίσες της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ έφερε πάγο και τον έδωσε στην κοπέλα.

-"Πες μου τώρα τι έγινε" είπε.


-"Μάθαμε πολλά για τον πατέρα σου, τον Γιώργο Θαλάσση" άρχισε η κοπέλα να λέει όσο πίεζε τον πάγο στο μάγουλό της -"Ο βιογράφος του ο Ανεμοδουράς δεν ανέφερε ποτέ πως αυτός και η Κατερίνα είχαν αιχμαλωτιστεί από την Γκεστάπο και είχαν σταλθεί στον Μέγκελε, τον γιατρό που έκανε τα γενετικά πειράματα του Τρίτου Ράιχ"


-"προφανώς όμως δραπέτευσαν, αλλιώς ούτε εγώ ούτε ο βρωμότουρκος ο γιος της Κατερίνας θα υπήρχαμε" μουρμούρισε ο ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ.

_"Πως όμως τα κατάφεραν;" ρώτησε ρητορικά η κοπέλα. -"Ο Μέγκελε", συνέχισε,  "κάνοντάς τους ενέσεις στη πατούσα με ξινόγαλο από τ' Άγραφα, πέτυχε αυτό που οι Έψιλον δεν είχαν πετύχει ποτέ. 
Απελευθέρωσε μέσα στο DNA  του ζευγαριού το γονίδιο των Ελ!!! 
Αυτό, ξέρεις που σου έχει δώσει τις ιδιότητες του κώλου!, Αυτό το κρυμένο γονίδιο της Ελληνικής Φυλής που μας κάνει ξεχωριστούς! 
Φυσικά, με απελευθερωμένο το γονίδιο δραπέτευσαν πετώντας σαν τον Ερμή, όχι βέβαια πριν καταστρέψουν όλες τις εγκαταστάσεις που γίνονταν τα μυστικά πειράματα του Γ΄Ράιχ.
 Μετά έδωσαν τα σχέδια της Ατομικής Βόμβας στους Αμερικάνους, ενώ στον Στάλιν έδωσαν το Κόκκινο Βιβλιαράκι του Μάο, που το είχε γράψει ο ίδιος ο Χίτλερ στα νιάτα του όταν ήταν αριστεριστής"

-"Πράγματι, αυτά τα χαρίσματα του κώλου που διαθέτω, πίστευα πάντα πως δεν ήταν γήινα..." είπε ο ήρωας με τα μάτια του να λάμπουν.




-"Ο Τούρκος όμοιός σου, ο γιος της Κατερίνας, έχει το ίδιο εξωγήινο γονίδιο του κώλου των Ελ. 

Δεν ξέρει όμως ποια είναι η πηγή του. 
Νομίζει πως πήρε τις ικανότητές του από τον πατέρα του, τον Σιωνιστή βρωμύλο ΜΠΕΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ. 
Νομίζει, ακόμη, πως εσύ τις απόκτησες επειδή τις έκλεψε ο Γκιόλβας και σου τις εμφύτευσε"

-"Μα ο Γκιόλβας λέει πως αυτός πράγματι μου τις εμφύτευσε" Απάντησε ο ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ ξύνοντας τον κώλο του. "και από τη άλλη, ο εβραίος βρωμύλος έχει τις ίδιες ικανότητες του κώλου... αυτός πως τις απέκτησε;"

-"Γι αυτό σε σκέφτομαι κάθε βράδυ παλληκάρι μου..." βόγγηξε η κοπέλα -"όχι μόνο έχεις έναν φανταστικό εξωγήινο κώλο, αλλά είσαι και έξυπνος! 

Αυτή λοιπόν θα είναι η αποστολή σου. Να ανακαλύψεις πώς ο Εβραίος απόκτησε τις ικανότητές του, που είναι παρόμοιες με αυτές των Ελ, και δεύτερον, να βρεις αν ο Γκιόλβας μας έχει παραμυθιάσει χοντρά. 
Γιατί μεταξύ μας... ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ... " 

 -"Λέγε με Ζορ-Ελ" είπε ο ήρωας τραβώντας τη στην αγκαλιά του. 

-"Μεταξύ μας... ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ... ούτε μια εφεύρεση του Γκιόλβα δεν δούλεψε ποτέ. Μην κοιτάς τι λέμε στον κόσμο... Κάποια ελπίδα πρέπει να τους δώσουμε, έτσι που καταπιέζονται από τους Γιαχβιστές Χριστιανοταλιμπάν...
Μόνο αυτές οι μετατροπές που έκανε στο αμάξι σου δούλεψαν... Αν και όσοι ήταν παρόντες λένε πως το αμάξι το έφερε από την Γερμανία έτοιμο." συνέχισε η κοπέλα τραβώντας το στόμα της προς στιγμήν από το θερμό φιλί του ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ. -"Πριν εκτελέσεις τη αποστολή όμως, Ζορ-Ελ, θέλω να αφοσιωθείς λίγο σε μένα" ψιθύρισε...

Η μέρα άρχισε να ξημερώνει πάνω στη Πλατεία Βάθης, ενώ μια οσμή παστουρμά απλώνονταν νωχελικά γύρω από τα γκρίζα κτίρια... Το Γονίδιο των Ελ διαιωνίζονταν, άλλη μια φορά... 

ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΦΑΝ!!!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Εδώ
και
εδω, το πρώτο μέρος

Το παρόν δημοσίευμα, το όνομα Καπετάν Παστουρμάς και τα εδώ αναφερόμενα χαρακτηριστικά του και η ιστορία του, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Δημήτρη Α. Σκουρτέλη και υπόκεινται στους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

1 σχόλιο:

  1. Μόνο ένας βωμός κυριαρχούσε, με ένα πλαστικό αγαλματάκι του Δία πίσω του, από αυτά που πουλάνε στο Γιουσουρούμ, ενώ οι τοίχοι ήταν γεμάτοι από παλιές αφίσες της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή