Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014

Το Ράσο και ο ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ. -πλήρες!!!!

ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΕΡ-ΗΡΩΑ 

Από τον δημιουργό του ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ , Δημήτρη Σκουρτέλη.
Το μαύρο ράσο ανέμιζε, καθώς ο βδελυρός ιερέας του Γιαχβέ πάταγε με την σιγουριά του κατακτητή το ιερό χώμα της Ελλάδος

Οι Έλληνες στέναζαν κάτω από την ανυπόφορη μυρωδιά του λιβανιού που τον συνόδευε... Μάταια σήκωναν τα χέρια σε πικρή ηγεσία στον θεό των πατέρων τους τον Δία. 

Μάταια του θυσίαζαν μωρά γύφτων και Αλβανών στους βωμούς των κρυφών σπηλιών του Ολύμπου. Η πατρίδα των θεών και των ανθρώπων, η Ελ-λάς είχε μείνει χωρίς εκδικητή από τότε που χάθηκε ο τελευταίος της πρόμαχος, ο ιερός Δάσκαλος Διαντίνης...

Πέρναγε ο παπάς και τα παπούτσια του σήκωναν την σκόνη των οστών εκατομμυρίων  Ελλήνων που είχαν σφαγιασθεί από τους Γιαχβιστές. 

Μα ξάφνου σταμάτησε...μια σκιά κουνήθηκε στη γωνία του δρόμου που συνήθως κατούραγαν τα σκυλιά. Από εκεί ξεπρόβαλλε μια ψηλή φιγούρα με προτεταμένα τα οπίσθια. Το αίμα του ιερέα του Γιαχβέ πάγωσε..

-"Τώρα, θα σου κλά..ω τ' αρχ...α παπά!" 


...μουρμούρισε ο ψηλός άντρας με μια φωνή που φαίνονταν να βγαίνει από τα βάθη του Τάρταρου. Ταυτόχρονα μια βροντή μακρόσυρτη βγήκε από τα οπίσθιά του : 


Κρρρ κκκρρρραααα κκκκκρρρρρ μπουουουμμ μμμπ ππππρρρρρρριτς! πριτς!

Το πρόσωπο του παπά πρασίνισε και σε δευτερόλεπτα ξαπλώθηκε νεκρός στη μέση του έρημου δρόμου, ενώ μια οσμή παστουρμά γέμισε την ατμόσφαιρα. Πάνω από το πτώμα του Γιαχβιστή στάθηκε ο ψηλός άντρας, με τα τετράγωνα χαρακτηριστικά του να χαράζονται έντονα στον αστρόφωτο ουρανό της ωραιότερης χώρας του κόσμου, της Ελλάδας μας.

Με σταθερές κινήσεις έβγαλε  ένα μίνι κορνέ μαγειρικής γεμάτο μουστάρδα και έγραψε πάνω στο μαύρο ράσο του νεκρού παπά: 

"Ηουδεωχρηστοιανή ίρθε ι όρα σας. Ίμε ο Καπαιταν ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ και κανένας ΠΑΠΑΣ σφαγέας των Ελίνον  δαιν θα εσθάνετε ασφαλείς όσο πατάο τω ιερό χόμα τις Ελλάδος"

Μετά, έβγαλε ένα φύλλο παστουρμά από την λιγδιασμένη τσέπη του και το ακούμπησε στο στήθος του παπά πλάι στην επιγραφή.Το μυαλό του πήγε στα παιδικά του χρόνια, όταν τον έστελναν στην Εκκλησία όπου του έλεγαν όλα τα ανθελληνικά διδάγματα των Εβραίων. Να μην κλέβει, να μην λέει ψέμματα, να μην θέλει την γυναίκα του διπλανού του... Όλα αυτά, και άλλα, που στρέφονται εναντίον της ίδιας της ανθρώπινης φύσης...  

Ποιος άνθρωπος, ποιος Έλλην ειδικά, θα τα άντεχε αυτά...
Θυμήθηκε με συγκίνηση, όταν, σε μια διάλεξη για τον Ευρωπαϊκό Διαφωτισμό ο μέγας Διαντίνης του είχε εξηγήσει πως "λας" σημαίνει στουρνάρι, πέτρα, και οι Έλληνες είναι ο λαός των στουρναριών, γέννημα θρέμμα της Γης τους... 

Μια γη που δεν ανήκει στους γιούς του κατσικοκλέφτη, του Αβραάμ!!!

-"Αυτά παπά", είπε κοιτώντας το νεκρό, -"έπαθες, σαν μια μικρή εκδίκηση γι αυτά που κάνατε εναντίον των Ελλήνων στο στρατόπεδο συγκέντρωσης στη Σκυθόπολη, για την σφαγή της Θεσσαλονίκης που διέταξε ο Θεοδόσιος, για τους νεκρούς Έλληνες της Στάσης του Νίκα, για τους νεκρούς της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης... Αυτά θα παθαίνετε, μια που σκοτώσατε εκείνη την καλή κυρία, την Υπατία...Το αίμα με αίμα πληρώνεται..."

Ένα στρίγκλισμα ελαστικών στην άσφαλτο τον απέσπασε από αυτές τις σκέψεις... Με μια στροφή γύρω από τον εαυτό του, και μαζεύοντας τον προτεταμένο πωπό του που ήταν πάντα έτοιμος για δράση, ο ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ χάθηκε μέσα στις σκιές...

Το μαύρο αυτοκίνητο σταμάτησε απότομα λίγα μέτρα από το πτώμα και δυο μορφές πετάχτηκαν από μέσα.

-"Μην ακουμπήσεις τίποτα όργανο!" φώναξε η μία μορφή! -"Είναι σκηνή εγκλήματος!"


-"Μάλιστα κύριε Επιθεωρητά"
 ειπε η άλλη μορφή. -"βλέπω πως είναι άλλη μια δουλειά του φαντάσματος αυτού που κυνηγάμε τόσους μήνες, του Παστουρμά"


Ο Επιθεωρητής χτένισε την γύρω περιοχή  με τα έμπειρα μάτια του... και  καρφώθηκε ξανά στο πτώμα.

-"Κάλεσε την Σήμανση" μουρμούρισε μέσα στα δόντια του... -"Δεν θα τελειώσουμε τόσο εύκολα με την Ομάδα Εψιλον... μήνες τώρα ακούγονται διαδόσεις για κάποιον που σκοτώνει με ένα μυστικό αέριο με οσμή παστουρμά... Λένε πως αυτή ήταν η τελευταία ανακάλυψη του Γκιόλβα..."


Στις σκιές των εισόδων του βρωμερού ουρητήριου που βρίκονταν στη άλλη πλευρά του δρόμου, όπου απλώνονταν μια ταλαίπωρη, απεριποίητη πλατεία, κινήθηκε άλλη μια γιγάντια μορφή...Έμοιαζε πολύ με τον ΚΑΠΕΤΑΝ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ, με την διαφορά πως είχε ένα παχύ, στριφτό, κατάμαυρο μουστάκι.
Φόρεσε το κόκκινο φέσι του και στράφηκε να φύγει από εκεί, ρίχνοντας μια στερνή ματιά πίσω από την πλάτη του...

-"Κιοπέκ Παστουρμά, θα σε πιάσω... Μου ξέφυγες επειδή ήρθαν οι μπάτσοι.. Που θα μου πας... Θα εξοντώσω όλους τους Έψιλον έναν - έναν αν χρειαστεί, μέχρι να φτάσω σε σένα" μουρμούρισε... -"Το ορκίζομαι εγώ, ο ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ - ΓΑΖΗείπε...
Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ πάτησε απαλά το  φρένο που έτριζε και σταμάτησε μπροστά στην είσοδο του νεοκλασσικού κτιρίου όπου κατοικούσε, κάπου στην Βάθης. 

Δεν άλλαζε με τίποτα τον Σκαραβαίο του, το αυτοκίνητο που ο Γκιόλβας είχε μετατρέψει σε όπλο μαζικής καταστροφής, αρχικά σαμποτάροντάς του φρένα και τιμόνι, και στην συνέχεια φορτώνοντάς το με κάθε μυστικό όπλο που είχε ανακαλύψει...

Τον ψηφιακά ελεγχόμενο εκτοξευτή εμετού που ντεραπάριζε το αμάξι που σε καταδίωκε, 

τον ταχύβολο εκτοξευτή γυάλινων βόλων που έσπαγαν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του διώκτη, 
ένα ντεπόζιτο υψηλής πίεσης όπου αποθηκεύονταν συμπυκνωμένη τσίκνα από σουβλάκια και λουκάνικα για να παραπλανεί τον αντίπαλο, 
και φυσικά, τον αυτόματο προμηθευτή παστουρμά που τροφοδοτούσε την υπερδύναμη του ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ.

Μια κοπέλα πρόβαλλε και έσκυψε στο παράθυρο του αυτοκινήτου:

-"Μπορείς να μιλήσουμε;" ρώτησε.


-"Φύγ' από δώ παλιοπουτ@@α, που θα σου δώσω και λεφτά από πάνω!"


-"Όχι με παρεξήγησες..." είπε η κοπέλα κάνοντας την μυστική χειρονομία που μόνο οι Έψιλον γνώριζαν, τεντώνοντας τον μέσο δάκτυλο προς τα πάνω ενώ κράταγε τους υπόλοιπους λυγισμένους.


-"Μου δείχνεις και δάχτυλο μωρή;" 
γρύλισε ο ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ δίνοντας στην άτυχη κοπέλα μια τρομερή μπουνιά.
Η κοπέλα σωριάστηκε στο πεζοδρόμιο. 


-"Μα έκανα την μυστική χειρονομία των Εψιλον" 
είπε με αναφυλητά.

-"Ωχ, τα μπέρδεψα" 

είπε ο ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ. -"Εχω πει τόσες φορές στον Αρχηγό πως πρέπει να την αλλάξουμε..."

-"Δίκιο έχεις Συνέλληνα"
 είπε η κοπέλα.-"Η μούρη μου έχει γίνει μαύρη απ΄τις μπουνιές, γιατί είμαι σύνδεσμος ανάμεσα στις ομάδες μας"


-"Ελα μέσα να σε φροντίσω" είπε ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ.

Ανέβηκαν την ξύλινη σκάλα που έτριζε και μπήκαν στο δωμάτιο του ήρωα. Ήταν λιτό και απέριττο, "δωρικό" το έλεγε ο ίδιος. Μόνο ένας βωμός κυριαρχούσε, με ένα πλαστικό αγαλματάκι του Δία πίσω του, από αυτά που πουλάνε στο Γιουσουρούμ, ενώ οι τοίχοι ήταν γεμάτοι από παλιές αφίσες της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ έφερε πάγο και τον έδωσε στην κοπέλα.

-"Πες μου τώρα τι έγινε" είπε.


-"Μάθαμε πολλά για τον πατέρα σου, τον Γιώργο Θαλάσση" άρχισε η κοπέλα να λέει όσο πίεζε τον πάγο στο μάγουλό της -"Ο βιογράφος του ο Ανεμοδουράς δεν ανέφερε ποτέ πως αυτός και η Κατερίνα είχαν αιχμαλωτιστεί από την Γκεστάπο και είχαν σταλθεί στον Μέγκελε, τον γιατρό που έκανε τα γενετικά πειράματα του Τρίτου Ράιχ"


-"προφανώς όμως δραπέτευσαν, αλλιώς ούτε εγώ ούτε ο βρωμότουρκος ο γιος της Κατερίνας θα υπήρχαμε" μουρμούρισε ο ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ.

_"Πως όμως τα κατάφεραν;" ρώτησε ρητορικά η κοπέλα. -"Ο Μέγκελε", συνέχισε,  "κάνοντάς τους ενέσεις στη πατούσα με ξινόγαλο από τ' Άγραφα, πέτυχε αυτό που οι Έψιλον δεν είχαν πετύχει ποτέ. 
Απελευθέρωσε μέσα στο DNA  του ζευγαριού το γονίδιο των Ελ!!! 
Αυτό, ξέρεις που σου έχει δώσει τις ιδιότητες του κώλου!, Αυτό το κρυμένο γονίδιο της Ελληνικής Φυλής που μας κάνει ξεχωριστούς! 
Φυσικά, με απελευθερωμένο το γονίδιο δραπέτευσαν πετώντας σαν τον Ερμή, όχι βέβαια πριν καταστρέψουν όλες τις εγκαταστάσεις που γίνονταν τα μυστικά πειράματα του Γ΄Ράιχ.
 Μετά έδωσαν τα σχέδια της Ατομικής Βόμβας στους Αμερικάνους, ενώ στον Στάλιν έδωσαν το Κόκκινο Βιβλιαράκι του Μάο, που το είχε γράψει ο ίδιος ο Χίτλερ στα νιάτα του όταν ήταν αριστεριστής"

-"Πράγματι, αυτά τα χαρίσματα του κώλου που διαθέτω, πίστευα πάντα πως δεν ήταν γήινα..." είπε ο ήρωας με τα μάτια του να λάμπουν.
-"Ο Τούρκος όμοιός σου, ο γιος της Κατερίνας, έχει το ίδιο εξωγήινο γονίδιο του κώλου των Ελ. 

Δεν ξέρει όμως ποια είναι η πηγή του. 
Νομίζει πως πήρε τις ικανότητές του από τον πατέρα του, τον Σιωνιστή βρωμύλο ΜΠΕΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ. 
Νομίζει, ακόμη, πως εσύ τις απόκτησες επειδή τις έκλεψε ο Γκιόλβας και σου τις εμφύτευσε"

-"Μα ο Γκιόλβας λέει πως αυτός πράγματι μου τις εμφύτευσε" Απάντησε ο ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ ξύνοντας τον κώλο του. "και από τη άλλη, ο εβραίος βρωμύλος έχει τις ίδιες ικανότητες του κώλου... αυτός πως τις απέκτησε;"

-"Γι αυτό σε σκέφτομαι κάθε βράδυ παλληκάρι μου..." βόγγηξε η κοπέλα -"όχι μόνο έχεις έναν φανταστικό εξωγήινο κώλο, αλλά είσαι και έξυπνος! 

Αυτή λοιπόν θα είναι η αποστολή σου. Να ανακαλύψεις πώς ο Εβραίος απόκτησε τις ικανότητές του, που είναι παρόμοιες με αυτές των Ελ, και δεύτερον, να βρεις αν ο Γκιόλβας μας έχει παραμυθιάσει χοντρά. 
Γιατί μεταξύ μας... ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ... " 

 -"Λέγε με Ζορ-Ελ" είπε ο ήρωας τραβώντας τη στην αγκαλιά του. 

-"Μεταξύ μας... ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ... ούτε μια εφεύρεση του Γκιόλβα δεν δούλεψε ποτέ. Μην κοιτάς τι λέμε στον κόσμο... Κάποια ελπίδα πρέπει να τους δώσουμε, έτσι που καταπιέζονται από τους Γιαχβιστές Χριστιανοταλιμπάν...
Μόνο αυτές οι μετατροπές που έκανε στο αμάξι σου δούλεψαν... Αν και όσοι ήταν παρόντες λένε πως το αμάξι το έφερε από την Γερμανία έτοιμο." συνέχισε η κοπέλα τραβώντας το στόμα της προς στιγμήν από το θερμό φιλί του ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ. -"Πριν εκτελέσεις τη αποστολή όμως, Ζορ-Ελ, θέλω να αφοσιωθείς λίγο σε μένα" ψιθύρισε...

Η μέρα άρχισε να ξημερώνει πάνω στη Πλατεία Βάθης, ενώ μια οσμή παστουρμά απλώνονταν νωχελικά γύρω από τα γκρίζα κτίρια... Το Γονίδιο των Ελ διαιωνίζονταν, άλλη μια φορά... 

ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΦΑΝ!!!
Το αυθαίρετο διαμερισματάκι, σκεπασμένο με κεραμίδια, που ήταν στημένο στη ταράτσα της πολυκατοικίας της Οδού Ναυτεργατών Και Συναφών Επαγγελμάτων δεν κινούσε καμιά υποψία.
Μόνο ο ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ ήξερε πως εδώ χτύπαγε η καρδιά των Έψιλον...

-"Αδωνι άνοιξε μου, ο ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ είμαι" είπε,  χτυπώντας την πόρτα.

-"Φύγε, απαγορεύεται. Και μάθε πως η πόρτα είναι αεροστεγής, αν πονηρέψεις..." απάντησε μια φωνή από μέσα.

-"Θέλω τον Γκιόλβα. Η υπερδύναμή μου χάνεται, πρέπει να μου την ρυθμίσει" είπε ο πονηρός ήρωας.

Η πόρτα άνοιξε.

-"Κάτσε να τον βάλω μπρος" είπε ο Άδωνις, ένας χαρτογιακάς με κουστούμι που πάντα κράταγε ένα πάκο βιβλία στο χέρι.

Πέρασαν στο μέσα θάλαμο. Ένα ακίνητο σώμα, συνδεμένο με άπειρα καλώδια και σωλήνες βρίσκονταν στο κέντρο του, ενώ πίσω του υψώνονταν ένας τεράστιος υπολογιστής, που το διατηρούσε στη ζωή. Ο Άδωνις πληκτρολόγησε έναν κωδικό, και το σώμα άνοιξε τα μάτια του.

-"Έξω" μουρμούρισε ο ήρωας. -"Η διαδικασία ανάκτησης των δυνάμεων του κώλου είναι μυστική." Ο Άδωνις έφυγε σιωπηλός μουρμουρίζοντας: 
-"Είθε να κάθεστε πάντα στα γόνατα των θεών"

Ο ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ έπιασε δυο σωλήνες στα χέρια του και κοίταξε τον Γκιόλβα στα μάτια.
-"Ξέρω τα πάντα για τον Μέγκελε και τον πατέρα μου. Πες την αλήθεια γιατί σε αποσυνδέω και πέθανες μια και καλή!" γρύλισε.

-"Καλά, θα μιλήσω" αποκρίθηκε με μια απόκοσμη φωνή το σώμα που κάποτε ήταν ο Γκιόλβας, ο θαυμαστός επιστήμονας. -"Ο Μέγκελε δεν ανακάλυψε κανένα γονίδιο. Απλά υπέβαλλε τον πατέρα σου, τον Γιώργο Θαλάσση, τον Μικρό Ήρωα, και την αγαπημένη του, την Κατερίνα, σε γενετική μετάλλαξη. Ετσι γεννηθήκατε εσύ και ο Τούρκος. Η ικανότητα του κώλου όμως ενεργοποιείται με μια απλή ένεση Αγνού Παρθένου Ελαιολάδου από την Καλαμάτα στην επίμαχη οπή. Αυτό που σου έκανα εγώ όταν ήσουν έφηβος."


-"Δηλαδή εσύ απλά πήρες τη δόξα του... και εμένα... ενώ το εξωγήινο γονίδιο των Ελ είναι μύθος..." Είπε ο ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ. 
-"Αλλά υπάρχει και άλλο ένα άτομο που έχει τις ιδιότητες του κώλου που διαθέτουμε εγώ και ο Τούρκος. 
Ο Εβραίος, ο ΜΠΕΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ. 
Μη μου πεις πως ο ίδιος ο Μέγκελε τον έκανε υπερ-ήρωα!!!!" 

Το καλώδιο που συνδέονταν με την καρδιά του επιστήμονα τεντώθηκε δυνατά. 

-"Μίλα Γκιόλβα, ξέρασέ τα όλα γιατί άλλα παραμύθια δεν ακούω!"

-Μη, μη!!! θα μιλήσω... " βόγγηξε ο Γκιόλβας. 
-"Η συνταγή της γενετικής μετάλλαξης δεν βρέθηκε από τον Μέγκελε... 
Ο Αϊνστάιν, όταν έδινε τις διαλέξεις του στην Πρωσική Ακαδημία Επιστημών, το 1915, πούλησε την συνταγή της γενετικής μετάλλαξης στον πατέρα του Μέγκελε, που ήθελε να την χρησιμοποιήσει στην βιομηχανία του, με στόχο να αντικαταστήσει τα μεταλλικά ανταλλακτικά με αυτοεπισκευάσιμα βιολογικά μέρη... 
Λένε μάλιστα πως ο σοφός  έδωσε την συνταγή με αντάλλαγμα ερωτικών περιπτύξεων με θαυμάστριες, που του προμήθευσαν  οι Μέγκελε."

-"Αρα ο Αϊνστάιν, ο βρωμοεβραίος, έδωσε την συνταγή   και στους δικούς του και έτσι βγήκε ο ΜΠΕΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ..." Είπε ο ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ.

-"Δεν ξέρω τι ψάχνεις ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ  αλλά είναι ώρα να μιλήσω κάποτε" 
Ψιθύρισε το ψηφιακά αναζωογονούμενο σώμα του Γκιόλβα: -"Γνωρίζεις τη επιστολή Αϊνστάιν..."

-"Αυτή που λέει πως όσα ξέρει του τα έμαθε ή του τα εξήγησε ο Καραθεοδωρή, ο μεγάλος Έλλην μαθηματικός;"

-"Η οικογένεια Καραθεοδωρή ήταν άνθρωποι του Σουλτάνου παλικάρι μου..." ψιθύρισε ο Γκιόλβας 

-"Αυτά είναι όλα όσα γνωρίζω..."

-"Και κάτι τελευταίο.." ρώτησε ο ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ. 
-"ποιος έφτιαξε τα υπερόπλα στο αυτοκίνητό μου;"

-"Το αυτοκίνητο παραδόθηκε ανώνυμα... αλλά τα έγγραφά του ήταν από το Μόναχο.." Απάντησε ο Γκιόλβας.

-"Εκεί έμενε ο Καραθεοδωρή μέχρι τον θάνατό του!" μουρμούρισε ο ήρωας. 


Στράφηκε στο πληκτρολόγιο του γιγαντιαίου υπολογιστή των Έψιλον και έβαλε σε αναστολή την λειτουργία του επιστήμονα. Χωρίς μιλιά βγήκε από το δωμάτιο, και χωρίς να απαντήσει στις ερωτήσεις του Άδωνι, βγήκε από το κτίριο.
Πλησίαζε το διπλοπαρκαρισμένο του θρυλικό σκαραβαίο όταν ένα περίεργο ένστικτο, που πρέπει να προέρχονταν από τις δυνάμεις του κώλου που διέθετε, τον έκανε να στραφεί εγκαίρως, ώστε να αποφύγει το χτύπημα ενός ροπάλου που στόχευε το σβέρκο του. 

Σε άλλες περιπτώσεις θα αμόλαγε τα θανατηφόρα αέρια του κώλου του, μια που ήταν δεύτερη φύση του να στρέφει τα οπίσθια μπροστά στον κίνδυνο, όπως τον καθοδηγούσε ενδόμυχα το γνήσιο γονίδιο των Ελ, αλλά τώρα, με την σκέψη πως πολλά μυστήρια έπρεπε να λυθούν, θέλησε να δει ποιος είναι ο εχθρός του...


-"ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ-ΓΑΖΗ!!!" μούγκρισε βλέποντας τον Τούρκο υπερ-ήρωα...


-"Σε βρήκα επιτέλους" απάντησε η γιγάντια μορφή απέναντί του, ενώ ήδη γύριζε τα οπίσθια για να εξαπολύσει το θανατηφόρο του φορτίο. Αλλά η γροθιά του Έλληνος τον ξάπλωσε αναίσθητο...

Το νεοκλασικό στη Βάθης, το σπίτι του ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ δεν έδειχνε εξωτερικά σημάδια του δράματος που παίζονταν μέσα του.

Ένας Έλληνας γιος μιας ξανθιάς ηθοποιού που το όνομα της άρχιζε από βου και ενός γενετικά τροποποιημένου Έλληνα από Γερμανούς και Εβραίους, 
αντιμετώπιζε έναν Έλληνα προδότη γιο μιας Ελληνίδας και ενός Εβραίου που ήταν γενετικά τροποποιημένοι από Γερμανούς και Εβραίους.

Τέλος πάντων το σκηνικό, απλοποιημένα είχε ως εξής:
Πάνω στο βωμό του Διός, ο ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ είχε δέσει τον θανάσιμο Τούρκο εχθρό του, τον ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ-ΓΑΖΗ.

Ο  Τούρκος υπερ-ήρωας ήταν σφραγισμένος με μια τάπα με εσωτερικά άγκιστρα που την ασφάλιζαν, ενώ σαν επιπρόσθετη προφύλαξη για τα θανάσιμα αέρια που ίσως εξαπέλυε ο ΓΑΖΗ, ο Έλληνας ήρωας φόραγε μια μάσκα αερίων.

Αλλά ο ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ δεν ήταν στο ίδιο δωμάτιο... Κάτι μαγείρευε στην κουζίνα...

-"Σκύλε τώρα βρήκες να μαγειρέψεις;" Ρώτησε ο Τούρκος.

-"Ίσως θέλω να περιποιηθώ τον εκλεκτό καλεσμένο μου από το εξωτερικό..." Ακούστηκε η φωνή του ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ. -"Μην βιάζεσαι ΓΑΖΗ, θα τα ξεράσεις όλα σε λίγο..."

Μετα από ώρες, ο ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ βγήκε από την κουζίνα. Κάθισε στον κόκκινο καναπέ απέναντι από τον βωμό του Διός και ακούμπισε στο τραπέζι ένα πιατάκι ελιές Καλαμών και ένα καθαρισμένο κρεμύδι, ενώ στα χέρια κράταγε μια γαβάθα φασολάδα. Άρχισε να τρώει κοιτώντας στα μάτια τον δεμένο εχθρό του, ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ-ΓΑΖΗ, τον Τούρκο υπερήρωα που είχε αιχμαλωτίσει... Ηταν πια σίγουρος, πως μετά από τόσες ώρες, η τάπα που είχε βάλει στον ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ-ΓΑΖΗ για να σφραγίσει το θανατηφόρο του έντερο, είχε αγκιστρώσει καλά, και δεν κινδύνευε.
Κάτι είχε καταφέρει ο Γκιόλβας μια φορά στη ζωή του...

-"Ξέρω πως μυστικό γονίδιο των Ελ δεν υπάρχει, ΓΑΖΗ..."

-"Και τι θες να σου κάνω εγώ ρε φίλε; Αν σας αρέσει να πιστεύετε τέτοιες βλακείες δεν φταίει η Τουρκία..." Είπε ο ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ-ΓΑΖΗ.

-"Και όμως ο μέγας Έλληνας μαθηματικός Καραθεοδωρή ανακάλυψε την γενετική μετάλλαξη που έδωσε στους γονείς μας και σε μας υπερφυσικές ικανότητες..."

Το βλέμμα του ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ καρφώνονταν στο πρόσωπο του ΓΑΖΗ ψάχνοντας τις παραμικρές εκφράσεις του.

-"Είτε μυστικό γονιδιο, είτε τεχνητή μετάλλαξη, ανήκει σε Έλληνα πάντα, βρωμερό αποσπόρι της Ασίας που μόλυνες το Ελληνικό σου αίμα!" συνέχισε. 
-"ΕΜΕΙΣ είμαστε η ανώτερη φυλή, και όταν ξεμπερδέψουμε με τα φιλαράκια σου τους ιερείς του Γιαχβέ, τους παπάδες, η Ελλάδα θα ελευθερωθεί και η Τουρκία και το Ισραήλ θα σβήσουν από τον χάρτη, Θιβετοσιωνιστομογγολικό ψοφίμι... 
Θα σας πολτοποιήσουμε με κάθε μέσο, χωρίς καν να αισθανθούμε χαρά... 
θα είναι απλά μια άτεγκτη επιβολή της απρόσωπης φυλετικής δικαιοσύνης, το να σας διαλύσουμε το κινεζομογγολικό - Γιαχβιστικό κράτος σας με τα υπερόπλα μας... 
Μαζί σας θα εξαφανιστουν και όλοι οι Κινεζοεβραιοκινούμενοι πολιτικοί.
Οι εχθροί της Πελασγικής Ελληνικής Φυλής θα διαλυθούν μέσα σε ένα λουτρό του βρωμερού αίματός τους που κουβαλάει όλες τις ασθένειες που στοχεύουν στην εξαφάνισή μας... 
ΣINOMOΓΓOΛOEBPAΪKA AΨYXA EPΠETOEIΔH!!!  

(δες εδώ)

-"ΧΑΧΑΧΑ!!!!"  ξέσπασε ο ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ-ΓΑΖΗ αν και τα χαρακτηριστικά του τραβιόταν από τους πόνους που του δημιουργούσαν τα άγκιστρα της τάπας που του είχε χώσει ο Έλλην... 
-"Είστε τόσο χαζοί... Ποιος έδωσε στην δημοσιότητα τις επιστολές του Αϊνστάιν, αυτές που αναγνωρίζει τον Καραθεοδωρή σαν δάσκαλό του; Λέγε ηλίθιε Ελληναρά, ποιός;"

-"Οι Εβραίοι..." απάντησε ψιθυριστά ο ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ


-"Στις 19 Δεκεμβρίου 2005, συγκεκριμένα. Μια αντιπροσωπεία του Ισραηλινού κράτους , συνοδευομένη από τον Ισραηλινό πρέσβη στην Αθήνα, παρέδωσαν στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, αντίγραφα δέκα επιστολών μεταξύ του Αϊνσταϊν και του Καραθεοδωρή
Είπε θριαμβευτικά ο ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ-ΓΑΖΗ
"Λοιπόν, με τα λόγια σου, οι Εβραίοι παραδέχτηκαν την ανωτερότητα του Έλληνα!"

-"Θα τρελαθώ!!!" είπε ο ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ.

-"Πολύ αργά ηλίθιε! Δεν σου είπα ακόμη τίποτε που να μην ήξερες ήδη! Αλλά αυτές είναι οι δυνατότητες του εγκέφαλου ενός Έλληνα Εθνικιστή, του καλύτερου φίλου της Τουρκίας!"

-"Σκάσε!" μια γροθιά μπήχτηκε στην κοιλιά του Τούρκου πράκτορα...

-"Θα τα ακούσεις ηλίθιε Έλληνα..." Είπε ο ΓΑΖΗ..-" εμείς μεταλλάξαμε το ζευγάρι των Ελλήνων, τον Γιώργο Θαλάσση και την Κατερίνα, και εμείς διαδώσαμε τον μύθο για ξεχωριστό γονίδιο των Ελ... εμείς ελέγχουμε την Έψιλον!!!"

-"Και σε τι σας εξυπηρετεί να ενισχύετε Έλληνες πατριώτες;"

-Ποιούς πατριώτες ρε βλάκα; Πως μπορεί να αποκληθεί πατριώτης ένας που αρνείται χίλια χρόνια της ιστορίας της πατρίδας του, το Βυζάντιο; Όταν παρακολουθήσαμε την δράση σας, καταλάβαμε πως αν γινόσασταν δυνατοί θα διαλύατε την Ελλάδα, θα την σπρώχνατε σε Εμφύλιο πόλεμο, μόνο και μόνο γιατί ο Χριστιανισμός δεν σας αφήνει να γα@@σετε ελεύθερα...
Έχεις ακούσει κανένα Τούρκο να απορρίπτει το Ισλάμ χάριν του ενδόξου ...σαμανιστικού του παρελθόντος; Λίγες κατακτήσεις και επιτεύγματα είχαν οι Τούρκοι όταν ήταν ακόμη σαμανιστές στην στέπα της Ασίας;
Γι αυτό και ενισχύουμε όλα όσα σας φανατίζουν... Τον Καραθεοδωρή, την Ομάδα Έψιλον, τον Διαντίνη, τα δήθεν πανάρχαια Αλφάβητα, τους υπολογιστές που μιλανε μόνο Αρχαία Ελληνικά. 
Ακόμα και οι συγκρούσεις μας μαζί σας είναι τεχνητές για να πιστέψετε πως κάνετε Εθνικό Αγώνα... Να το πάρετε απάνω σας και να βάλετε πάλι τους Έλληνες να σφαχτούν μεταξύ τους...
Η κορυφή όμως της παραπλάνησης είσαι εσύ και η μετάλλαξή σου ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ... η ζωντανή απόδειξη πως το δήθεν γονίδιο των Ελ υπάρχει πράγματι"

Το χέρι του ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ ήταν ήδη στο λαιμό του Τούρκου:
-"Ψέμματα, ψέμματα" μουρμούριζε.

-"Φυσικά και δεν θα με πίστευες... χαχααα πιστεύετε μόνο ότι σας συμφέρει, ακόμα και αν σας το δίνουν οι Εβραίοι!!! Σας διαλέξαμε καλά πριν σας κάνουμε ακούσιους πράκτορές μας!"

Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ-ΓΑΖΗ. Ο Έλλην ήρωας έσφιξε ξερά τον λαιμό του, τα κόκαλα και ο λάρυγγας έτριξαν, και έτσι, ο γιος της Κατερίνας πέθανε από τα χέρια του γιου του Γιωργου Θαλάσση.
Δυο άντρες που έπρεπε να είναι αδέλφια αν δεν υπήρχε αυτός ο βρωμύλος Εβραίος!

-"'Ολοι οι Εβραίοι θα πεθάνουν, το ορκίζομαι... όλοι οι πιστοί του Γιαχβέ και του καμηλιέρη Αβράμη θα πνιγούν στα αέριά μου!!!" φώναξε ο ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ

-"Δεν κατάλαβες τίποτα Ζορ-Ελ, αγαπημένε μου;" ακούστηκε η φωνή της κοπέλας που ήταν σύνδεσμος των Έψιλον.
Η αισθησιακή κορμοστασιά της χαράχτηκε στο άνοιγμα της πόρτας του νεοκλασικού της Βάθης...

-"Δικιά τους είσαι και συ παλιοπου@@να..."

-"Εγώ ξεκίνησα την ιστορία, ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ, αποκαλύπτοντάς σου αυτά για τον Μέγκελε, γιατί ήξερα πως αλυσιδωτά θα έφτανες στην αλήθεια... Αλλά τώρα βλέπω πως το μυαλό σου κόλλησε. Ήταν ανεπανόρθωτα κολλημένο όπως καταλαβαίνω...   Θεέ μου, κάθησα και με πή@@ξε τζάμπα άλλος ένας ηλίθιος..."


Έβγαλε το κινητό της και πάτησε το "Αποστολή".
Σε ένα λεπτό, πάνω από είκοσι περιπολικά κύκλωσαν το νεοκλασσικό της Πλατείας Βάθης, όπου ήταν το σπίτι του ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ. Μια κλούβα άδειασε μια διμοιρία των Ειδικών Δυνάμεων με πλήρη εξοπλισμό και αντιασφυξιογόνες μάσκες...

-"Θα σε σκότωνα βρωμιάρα, αλλά είμαι σίγουρος πως στην κοιλιά σου έχεις το παιδί μας... Αν τολμήσεις να το ρίξεις θα σε βρω και θα πεθάνεις πολύ, μα πολύ άσκημα... Κρύψου μέσα στο μπάνιο αν θες τη ζωή σου. Είναι αεροστεγές."

Βγήκε στο μπαλκόνι και είδε τις κατάφρακτες διμοιρίες ακροβολισμένες παντού στην περίμετρο. Η Αστυνομία στην Ελλάδα, όταν θέλει, δεν αστειεύεται καθόλου...
-"Παραδώσου Παστουρμά, είσαι περικυκλωμένος"
Ενα τρομερό γέλιο ακούστηκε ενώ ο ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ με μια στροφή γύρω από τον εαυτό του αμόλησε τα θανατηφόρα του εντερικά αέρια.
Αντιασφυξιογόνες μάσκες, λάστιχα περιπολικών, ασπίδες των Ειδικών Δυνάμεων έλιωσαν και όλοι οι Αστυνομικοί πέθαναν σε φριχτούς σπασμούς...

-"Να τι συμβαίνει όταν το γονίδιο των Ελ συνδυαστεί με φασολάδα!!!"....είπε γελώντας ο ήρωας... -"Ποιος Καραθεοδωρή και ποιος Γκιόλβας..."

Είχε ήδη ξεχάσει πως αυτό το γονίδιο δεν υπήρξε ποτέ. Οσα είπαν ο Τούρκος και η κοπέλα έσβησαν από το μυαλό του. Στράφηκε χωρίς μια ματιά πίσω, μπήκε στον σκαραβαίο του και χάθηκε στα δρομάκια...

ΤΕΛΟΣ

Ευχαριστώ την Α... για την ιδέα της φασολάδας. Ευχαριστώ επίσης όλους τους οπαδούς του Απολλωνίου Φωτός που μου δάνεισαν την τόσο πλούσια φρασεολογία και ιδεολογία τους... Καθώς και τις απειλές τους. Του κώλου βέβαια, όπως και ο ήρωάς τους...
 
Το παρόν δημοσίευμα, το όνομα Καπετάν Παστουρμάς και τα εδώ αναφερόμενα χαρακτηριστικά του και η ιστορία του, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Δημήτρη Α. Σκουρτέλη και υπόκεινται στους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

9 σχόλια:

 1. ...το αυτοκίνητο που ο Γκιόλβας είχε μετατρέψει σε όπλο μαζικής καταστροφής, αρχικά σαμποτάροντάς του φρένα και τιμόνι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τους αχάριστους! Ανεβάσατε τις φασολάδες τους και σας απειλούν κιόλας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εμπνεύστηκα νέα μελέτη: "Η Μεσογειακή Διατροφή και οι μεταλλάξεις των Ελλήνων Υπερ-ηρώων στα πλαίσια των Ολοκληρωμένων Μεσογειακών Προγραμμάτων"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αφού έχετε όρεξη και χρόνο, γιατί όχι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΥΓ Εάν θέλετε, ανεβάστε τις απειλές να γελάσουμε με τα χάλια τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Καιρό είχα να διαβάσω τέτοια καμμένη ιστορία. Πολύ γέλιο! Εύγε (έξω) καλλιτέχνη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Καιρό έχω να γελάσω έτσι, θα μου επιτρέψετε να ποστάρω αυτό το έπος των ελ-ηθίων..

  ΑπάντησηΔιαγραφή