Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Νέο κόμμα του Σκουρτέλη: ΤΑ ΜΕΣΑ !!!!

Αν και δεν νομίζω πως είναι απαραίτητο, θα ήθελα να υπογραμμίσω πως όλη η ανάρτηση είναι χιουμοριστική και σατιρική. Αν και λάτρης του Βυζαντίου, δεν μπόρεσα να μην σατιρίσω τα τρωτά του σημεία, ιδιαίτερα την ανάληψη δημοσίων θέσεων με εξαγορά ή τις φριχτές, σαδιστικές και άνανδρες δολοφονίες των αυτοκρατόρων όπως αυτή του Νικηφόρου Φωκά, ή τις βασανιστικές ποινές που τότε προέβλεπε ο νόμος, και άλλα. Θα ήθελα να θεωρηθεί πως όλη η ανάρτηση είναι αποτρεπτική για όσα αναφέρονται, και σε καμμιά περίπτωση δεν τα εξυμνεί ή τα υποστηρίζει. 
Και φυσικά ΤΑ ΜΕΣΑ δεν ιδρύθηκαν και δεν θα ιδρυθούν ποτέ, τουλάχιστον από μένα...
Δημήτρης Σκουρτέλης


Ιδρύθηκε το ΤΑ ΜΕΣΑ, το νέο κόμμα που φέρνει την ανατροπή του πολιτικού σκηνικού!

Το νέο κόμμα, η ελπίδα της Ελλάδας, που ονομάστηκε:
«Τομείς Αγώνα Μεσαιωνικής Αναγέννησης» (Τ.Α. ΜΕΣ.Α.)
έκανε εχτές 26-7-2014 μια μεγαλειώδη εκδήλωση στο αμφιθέατρο του κτιρίου της Παλαιάς Βουλής όπου και ανακοινώθηκε η ίδρυσή του από το Πρόεδρο του Δημήτρη Σκουρτέλη.




«ΤΑ ΜΕΣΑ», δήλωσε ο Πρόεδρος Δημήτρης Σκουρτέλης, «είναι το νόημα της Ελλάδας, είναι η ενσάρκωση της μεσαιωνικής και αρχαίας μας κληρονομιάς. Είναι ο τρόπος ζωής  του Έλληνα και Ορθόδοξου Πολίτη εδώ και χιλιετίες.

ΤΑ ΜΕΣΑ είναι ο μόνος δρόμος για την Εθνική Αναγέννηση, ο μόνος τρόπος κατάργησης των Μνημονίων και η έκφραση του μονόδρομου για την κατάργηση του Ευρώ και την επιστροφή στο Υπέρπυρον, το Μιλιαρίσιον και το Κωνσταντινάτον.»




«Η επιστροφή στις δοκιμασμένες αξίες του Μεσαίωνα», δήλωσε ο πρόεδρος Δημήτρης Σκουρτέλης, «είναι μια αναγκαιότητα που επιβάλλεται και έχει πια γίνει συνείδηση του κάθε πολίτη.»

Στη συνέχεια, διατύπωσε τις βασικές αρχές που διέπουν ΤΑ ΜΕΣΑ:

ΤΑ ΜΕΣΑ, θα φέρουν την ανατροπή κάθε αντιλαϊκής κυβέρνησης με τον γνωστό μεσαιωνικό τρόπο της στυγερής και ύπουλης δολοφονίας.

 ΤΑ ΜΕΣΑ θα επιβάλλουν θανατική ποινή σε κάθε εχθρό του κράτους, με τους δοκιμασμένους ιστορικά τρόπους του Μεσαίωνα: Αποκεφαλισμό, τύφλωση, ακρωτηριασμό, ανασκολοπισμό, κάψιμο, διασυρμό στο facebook, κλπ.  Όταν αποκεφαλίζαμε τους συμμορίτες και εκθέταμε τις κεφαλές τους σε δημόσια θέα, υπενθυμίζουν ΤΑ ΜΕΣΑ, η Ελλάς ήτο κράτος ισχυρόν.

ΤΑ ΜΕΣΑ θα επιβάλλουν την εξαγορά από κάθε Έλληνα μιας Δημόσιας θέσης, όπως γίνονταν τον Μεσαίωνα, καταργώντας τους διορισμούς, με σύνθημα: «θες να διοριστείς στο Δημόσιο; Εξαγόρασε τον διορισμό σου με διαφανείς διαδικασίες»




«Η κοινωνία μας» συνέχισε ο πρόεδρος Δημήτρης Σκουρτέλης, «ζει ήδη με τον τρόπο που επιτάσσει το νέο μας κόμμα, ΤΑ ΜΕΣΑ, αλλά, υποκριτικά, οι Νόμοι του κράτους, που έχουν δουλικά εισαχθεί από τους Φραγκεμένους πολιτικούς, δεν το επιτρέπουν. Καιρός να ανατραπεί αυτή η κατάσταση και το νομικό οπλοστάσιο του κράτους να συμβαδίσει, πλέον, με τον πατροπαράδοτο τρόπο ζωής του Έλληνα»



Στην ερώτηση αν θα ζητήσει την άμεση διεξαγωγή εκλογών, ο Πρόεδρος απάντησε:
«Δεν υπάρχει λόγος να υποβάλλουμε ξανά τον Έλληνα σε αυτήν την χρονοβόρα διαδικασία που στοιχίζει πανάκριβα. Μια ομάδα αποφασισμένων δολοφόνων μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά μέσα σε λίγα λεπτά.
ΤΑ ΜΕΣΑ θα βρεθούν στην εξουσία μέσα σε μια νύχτα, όπως γινόταν τόσους αιώνες στη  πατρίδα μας πριν υιοθετήσουμε την ξενόφερτη διαδικασία των βουλευτικών εκλογών.
ΤΑ ΜΕΣΑ κυβερνούν ήδη παρασκηνιακά, και η κατάληψη της εξουσίας είναι απλά μια τυπική διαδικασία...»

"Φυσικά και θα έχομε βουλευτές..."
δήλωσε ο Πρόεδρος Δημήτρης Σκουρτέλης.
"...στη φυλακή περιμένοντας το δήμιο"
συμπλήρωσε μπρος στα άδεια έδρανα...

Στη συνέχεια ο πρόεδρος αποσύρθηκε οίκαδε δηλώνοντας: 

"θα με πνίξει η γυναίκα μου αν δεν πλύνω τα πιάτα απόψε"


Του ανταποκριτή μας Γ. Γ.






4 σχόλια: