Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Ο ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ Ο ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ “ΕΨΙΛΟΝ”.



Το μυστικό αποκαλύπτεται.

Καιρός να μάθετε τα πάντα για τον Έλληνα Υπερ-Ήρωα, το μέλος της ομάδας ψιλον", με την ονομασία ΚΑΠΕΤΑΝ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ.

Χαρακτηριστικά:

Εχει σαν μυστικό όπλο την εξαπόλυση θανατηφόρων αερίων από το ατσάλινο κορμί του κατά των οχτρών της πατρίδος. Η ισχύς των σφικτήρων του πρωκτού του είναι υπεράνθρωπη.

Μπορεί να εξαπολύσει τα θανατηφόρα αέρια παστουρμά σε ακτίνα εκατό μέτρων, με μια στροφή γύρω από τον εαυτό του. Τα παράγει δε, καταναλώνοντας υπολείμματα Ιερού παστουρμά από τις θυσίες στους Ολύμπιους θεούς που γίνονται στις πλαγιές του Ολύμπου

Για να αποκτήσει αυτό το χάρισμα, έχει υποστεί γενετική μετάλλαξη από τον μέγα Έλληνα εφευρέτη Γκιόλβα

Κύρια αποστολή του ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ είναι η φύλαξη των μυστικών εργοστασίων της Ομάδας “Εψιλον, που παράγουν το υπεργαλαξιακό αεροσκάφος ευρέως φάσματος “ΝΕΜΕΣΙΣ” από συμπίεση των σκουπιδιών του Μουσείου του Μαντείου των Δελφών,
και των άλλων γνωστών, άγνωστων και εντελώς άγνωστων υπερόπλων των “Εψιλον”.

Αλλά και όπου δρα η ομάδα “Εψιλον”, ο ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ καλείται να υπερασπίσει την μυστική της δράση.

Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ είναι γιος του Γιώργου Θαλάσση, του γνωστού μας Μικρού Ήρωα και αγνώστου πόρνης μητρός, για την οποία το μόνο που ξέρουμε ήταν πως ήταν ξανθιά ηθοποιός που το όνομά της άρχιζε από βου.

Η μόρφωσή του είναι εκπληκτική. Είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας.
Μιλάει άπταιστα Βλάχικα και Αρβανίτικα, και τα Τούρκικα σα να ήταν η μητρική του γλώσσα.

Μεγάλος του αντίπαλος είναι ο ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ-ΓΑΖΗ, ο Τούρκος εχθρός που έκλεψε την συνταγή των θανατηφόρων ιδιοτήτων του παστουρμά από τον Γκιόλβα και την ομάδα "Ε", συνεπικουρούμενος από τον ΜΠΕΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ τον Σιωνιστή βρωμύλο. 

Και οι δύο αυτοί έχουν επίσης μυστική υπεράνθρωπη ΠΑΣΤΟΥΡΜΟ-ΔΥΝΑΜΗ οπισθίων αερίων.

Ο δε Τούρκος ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ-ΓΑΖΗ είναι κρυπτοχριστιανός προδότης, γιος της Κατερίνας, της αγαπημένης του Μικρού Ήρωα, κατόπιν απαγωγής της και του επακόλουθου βιασμού της από τον Σιωνιστή βρωμύλο Οβρέο ΜΠΕΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ.

Ο ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ-ΓΑΖΗ ήταν Έλλην πολίτης μέλος της ομάδας ψιλον" και εκδιώχθηκε από τις τάξεις της μόλις αποκαλύφθηκε η Οβρέηκη καταγωγή του, και τότε αυτομόλησε στους Τούρκους.
Εκπαιδεύτηκε στο μυστικό κέντρο της ΜΙΤ “Γενή Τζαμί”, με τον κωδικό: “ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΑΤΜΕ”

Οι Σιωνιστές ισχυρίζονται πως το μυστικό όπλο του Παστουρμά είναι εβρέηκη ανακάλυψη και πως η Κατερίνα το απόσπασε από τον βιαστή της ΜΠΕΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ πάνω στις γλύκες και το είπε στον Γκιόλβα.

Η αλήθεια είναι πως η σύσταση των αερίων Παστουρμά του Σιωνιστή και του του Τούρκου διαφέρει από αυτήν του Γκιόλβα.

Έτσι, η φυσική ανοσία του ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ στα δικά του αέρια παστουρμά είναι άχρηστη, αν έρθει σε επαφή με τα αέρια των ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ-ΓΑΖΗ και ΜΠΕΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ...
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ
ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ “ΕΨΙΛΟΝ”
ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ
ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝΕ,
ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝΕ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΟΥΔΕΟΧΡΗΣΤΙΑΝΩΝΕ,
ΣΥΝΤΟΜΑ
ΕΔΩ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΜΠΛΟΚ


Το παρόν δημοσίευμα, το όνομα Καπετάν Παστουρμάς και τα εδώ αναφερόμενα χαρακτηριστικά του και η ιστορία του, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Δημήτρη Α. Σκουρτέλη και υπόκεινται στους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

1 σχόλιο: