Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Τι σου είναι οι Ελ...

Ο τυπικός Ελ με Ανδρομέδεια στολή και μύστακα,
 έτοιμος να επιστρέψει στον Πλανήτη Πάλα-Μήδη


Ο Ι. Φουράκης υποστηρίζει την παρουσία δύο φυλών στον πλανήτη και την σχέση αυτών με εξωγήινους. Υποστηρίζει την παρουσία και κλωνοποιημένων ανθρώπων χωρίς κλειδώσεις εις την σπονδυλική στήλη που κατασκευάζονται στην Ελλάδα.  
                                         
Ο θεολόγος Νίκος Καρακάκος αναφέρει πως τα λεγόμενα του Γ. Γκιόλβα για την Ανδρομέδια Πελασγική Προέλευση των Ελλήνων βασίζονται σε απόρρητα έγραφα της Εθνικής Ομάδας Αποκαταστάσεως (Ο.Ε.Α.)  και αναφέρουν πως οι προαιώνιοι εχθροί των Ελλήνων θα συντριβούν.

Ο Μπονάτσος, ο θεολόγος και ο Γ. Πάλμος εξιστορούν την σχέση αρχαίων Ελλήνων και διαστημικών οχημάτων και γίνεται σχόλιο σε βιβλία του Κώστα Πλεύρη.

Ο Γ. Πάλμος υποστηρίζει πως μετά το 1947 η τεχνολογία Βριλ και Θουλ την παίρνει μια ομάδα 5 ατόμων (2 ελληνοαμερικανοί &  Έλληνες). Οι πιλότοι των οχημάτων αυτών που έχουν εξελιχθεί και φτάσει στο αέλιο 3 είναι 20% Έλληνες και 80% από άλλες χώρες.

Ο Γ. Πάλμος υποστηρίζει πόλεμο πανάρχαιο μεταξύ Ελλήνων και χθόνιων σύμφωνα με την θεωρία του Ι. Φουράκη. Σε αυτόν τον πόλεμο υπάρχουν εξελίξεις. Έχουν κυριαρχήσει ουσιαστικά, οικονομικά και τεχνολογικά πάνω στον πλανήτη οι απόγονοι των χθονίων και επειδή δεν τα βγάζουν πέρα  επιθυμούν να καταστρέψουν τον πλανήτη Γη και να μετακομίσουν στον Χ πλανήτη.

 Οι αντίθετοι είναι από τις ομάδες Θουλ και Βριλ (Γερμανοί) που κατά την διάρκεια του Β΄ ΠΠ και νωρίτερα κατασκεύασαν τον πρώτο ιπτάμενο δίσκο. Μετά τον πόλεμο έγινε αερομαχία με τους Αμερικάνους στην βάση των Βρυλ στον Νότιο Πόλο όπως κέρδισαν του Αμερικάνους.

Ο Γ. Γκιόλβας υποστηρίζει παλαιές επισκέψεις εξωγήινων εις τον πλανήτη. Λέγει πως αυτοί ήσαν οι 12 θεοί του Ολύμπου που ήρθαν να μας διαμορφώσουν. Εξωγήινοι επισκέπτονται την γη και βρίσκονται μεταξύ μας. Είναι οι φυλές από δύο πλανήτες που επισκέπτονται την Γη. 

Οι πρώτοι είναι 60 εκατοστών ύψους και ο άλλοι που μοιάζουν με τους αρχαίους Έλληνες, με φυσιολογικό ανθρώπινο ύψους. 
Κυκλοφορούν ανάμεσά μας. 
Οι Μάγιας ήρθαν από ένα πλανήτη του Ηλιακού συστήματος που ένεκα της τεχνολογικής του εξέλιξης εξερράγη πριν 3.000.000 χρόνια. 

Οι λευκοί εξωγήινοι Έλληνες είναι από τον Σείριο και κυκλοφορούν ανάμεσά μας ενώ οι άλλοι, οι κοντοί των 60 εκατοστών είναι από άλλο πλανήτη και έχουν συνεχώς πολέμους με τους άλλους.

Ο Γ. Γκιόλβας υποστηρίζει πως η φυλή των εξωγήινων από τον Σείριο, οι αρχαίοι Έλληνες, θα προστατέψουν τον πλανήτη από την άλλη φυλή που θέλει την καταστροφή του (περιβαλλοντολογική κ.λ.π.). 
Αυτή η άλλη φυλή είναι ο διεθνής Σιωνισμός.

Ο Γ. Γκιόλβας υποστηρίζει πως εξωγήινοι έφτιαξαν τον Αδάμ και την Εύα και πως αυτοί οι δύο έσωσαν την φυλή του Ιούδα. 

Ο Πάλμος δηλώνει πως οι Έλληνες έχουν διαφορετικό DNA με τρία γονίδια που είναι υψηλός δείκτης νοημοσύνης.

Ο Γ. Γκιόλβας και ο Ι. Φουράκης αποδέχονται την σχέση του Απόλλωνα και εξωγήινων και των Έψιλον.
Ο Μπονάτσος, ο θεολόγος και ο Γ. Πάλμος εξιστορούν την σχέση αρχαίων Ελλήνων και διαστημικών οχημάτων.

Ο Γ. Πάλμος κάνει παρουσίαση του Γ. Γκιόλβα διατιθέμενος πως ο επιστήμονας αυτός διευθύνει κέντρο με πωλήσεις και προσωπικό 60 άτομα. Υποστηρίζει σχέση του Γκιόλβα με τον Τέσλα και τον Αϊνστάιν. 

Ο Μπονάτσος συμπληρώνει πως το Γκιόλβα πούλησε το αντιεροπορικό Άρτεμις εις τους Ισραηλινούς 

και ο Γ. Πάλμος συμπληρώνει πως επωλήθη στο Ισραήλ το μυδραλιοβόλο και όχι το ακτινοβόλο (!)

. Ο θεολόγος και πάλι μιλά για ανδρομέδεια πελασγική διάσταση των Ελλήνων που όταν εκείνοι επιστρέψουν στην Γη τότε οι Έλληνες θα μεγαλουργήσουν.

Ο Μπονάτσος τους αποκαλεί αργοναύτες



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου