Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Ένα τσιγάρο γοητεία!


Παίρνουμε πόζα Μελίνας "Στέλλα κρατάω μαχαίρι" και ένα τσιγάρο από τα ακριβά και ρίχνουμε το μαλλί με επιμέλεια στους ώμους.

Αυτό είναι μια νέα, ηλικιακά τώρα πόσο, θα σας γελάσω, σταρ γεννιέται. Τι γεννιέται ξεπετάγεται από το ηλεκτρονικό μέσο των διασημοτήτων.

Αυτή η εικόνα θα μείνει στην ιστορία θα την θυμούνται οι επόμενες γενιές Ελλήνων ιθαγενών αλλά και μεταναστών που πέρασαν από αυτήν την χώρα.



Διότι το λίκνο του πολιτισμού διαθέτει και τσιγάρα και ταλαντούχες σταρ που ποζάρουν με τσιγάρο σε κάθε κλικ του Ιντερνέτ.

Ναι, μπορεί να αγωνίζονται οι δημόσιοι οργανισμοί υγείας για να κόψουμε το τσιγάρο αλλά εδώ είναι Ελλάδα και η Ελλάδα ανήκει μεν εις την Δύσιν αλλά να μην ξεχνάει και πως είναι μια χειραφετημένη Ανατολή.

Να το μήνυμα βρε που θέλουν να περάσουν οι επίδοξες γατούλες του Ιντερνέτ. Και τι γατούλες όλες με ηθικό βάρος περίπου 80 κιλών και άνω.

Τι να σας λέω εγώ τα είχε ζωγραφίσει ο Ρούμπενς, αλλά δεν ήξερε τότε το τσιγάρο διαφορετικά εάν είχε ζωγραφίσει γυναίκα με τσιγάρο θα είχε κάνει επιτυχία.


Θα μου πεις δεν υπήρχε τότε το Ίντερνετ ούτε και το φέισμπουκ για να γίνει διάσημος. Σήμερα, οι καιροί άλλαξαν ένα νέο πρότυπο ομορφιάς προβάλλει από παντού.
Χαρείτε το σε κάθε κλικ. 



Ένα τσιγάρο γοητεία όπως λέμε ένα τσιγάρο δρόμος. Όλα περνούν τελικά σε αυτήν την ζωή απλά θέλω να σχίσω τα βιβλία που διάβαζα "περί αισθητικής αντίληψης".

Μετά την ανακάλυψη του Ιντερνετ είναι όλα άχρηστα και τα έκανα τασάκια για τα αποτσίγαρα των νέων σταρ με τσιγάρο. Θα με βρείτε να τα πουλάω κάπου στο Θησείο δίπλα στα DVD μαϊμού με δυο μονδέλα πληθωρικά.

Η νέα αισθητική θέλει προμόσιον κι εγώ που σας τα γράφω αυτά, σε γλώσσα δημοτικιά θέλω να μάθω πόσο μεγάλος είναι ο πάτος του πηγαδιού...
για να δω εάν χωράει μέσα η αισθητική σας...


1 σχόλιο:

  1. Τα "Περιπαίγνια" ακολουθούν τον δρόμο του "Ποντικιού", που δέχονταν τις προκηρύξεις της 17Ν...
    Εδώ δεχόμαστε τις προκηρύξεις της 17Ν οτας

    ΑπάντησηΔιαγραφή