Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Ο σκελετός του Αλέξανδρου ήρθε στην Αμφίπολη από τον κομήτη!!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !!!

http://www.businessinsider.com/watch-rosetta-philae-probe-landing-webcast-2014-11


Επιτέλους, αποκαλύπτεται η διαπλανητική ισχύς των Ελ.

Με συνδυασμένες προσπάθειες της European Space Agency και των Ελλήνων αρχαιολόγων, επετεύχθη η μεταφορά των υπολειμμάτων της σορού του Μεγάλου Αλεξάνδρου πίσω στον τάφο του στην Αμφίπολη!!!

Πράγματι, σύμφωνα με ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Πιθαρχίδη του Καταβατικού (δες) (2ος αι, π. Χ.), που οι Ιουδαιοχριστιανοί νόμιζαν πως είχαν εξαφανίσει,  (Εκδ. Stourmfureus, “Pitharchidia Katavatika οpera οmnia” Vienna, anno XVIIIYOMAN, vol. 12.986,5 ch. B D, 15) αναφέρεται πως η σορός του Μεγάλου Έλληνα Θρακομακεδόνα (δες) κατακτητή μεταφέρθηκε με διαστημόπλοιο των Ελ στον κομήτη 67P/Churyumov-Gerasimenko, (δες) για να μην συληθεί από τον φανατικό χριστιανικό όχλο, σαν την Υπατία.

RTR4DXAF
http://www.ibtimes.com/european-space-agency-philae-probes-status-uncertain-after-harpoons-fail-during-comet-1722916

Με την διεθνή επιρροή των Ελ συντονίστηκε η προσπάθεια να προσεδαφιστεί το ρομπότ (Ναΐς στα αρχαία) Philae (Φίλος, ελληνικά) στον κομήτη, για να παραλάβει την σορό του Αλέξανδρου, την οποία έστειλε με τηλεμεταφορά μέσω των Κυμάτων Ευρείας Αντιβατικαταβατικότητας που ανακάλυψε ο τρομερός Καραθεοδωρή (δες), που όμως δεν τα αποκάλυψε στον Ιουδαίο Αϊνστάιν, αλλά στον Έλληνα Γκιόλβα, (δες) που αμέσως έφτιαξε το μηχάνημα της τηλεμεταφοράς, που ονόμασε «Brikicafechayou».

Αμφίπολη: Τα σενάρια για την ταυτότητα του νεκρού! Θα «μιλήσει» το DNA - Είναι εξέχουσα προσωπικότητα
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26513&subid=2&pubid=113386368

Με εκπληκτικό συντονισμό, οι Έλληνες αρχαιολόγοι είχαν καθαρίσει τον τάφο, έχοντάς τον έτοιμο για να δεχτεί πάλι τον Αλέξανδρο. Η επιχείρηση ήταν υποδειγματική, μια που η προσεδάφιση στον κομήτη, ο καθαρισμός του τάφου και η τηλεμεταφορά της σορού ολοκληρώθηκαν ταυτόχρονα, την Τετάρτη 12/ 11/2014.

Το διαστημόπλοιο που μετέφερε τον «Φίλο» ονομάστηκε Rosetta, από την γνωστή αιγυπτιακή «Στήλη της Ροζέτας» το μνημείο των Πτολεμαίων, των Μακεδόνων Φαραώ της Αιγύπτου.

Το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: Πως και γιατί οι Ελ αποφάσισαν να προβούν σε αυτήν την θεαματική τηλεμεταφορά αυτήν την στιγμή;
Τι πρόκειται να συμβεί;


Έρχεται η επιστροφή των Ελλανίων από τον Σείριο; Θα την πάρουμε την Πόλη; Θα κυριαρχήσει και πάλι η Ελληνική φυλή στον πλανήτη;

Και το πιο σημαντικό:


Ποιός θα είναι ο ρόλος του Καπετάν Παστουρμά (δες) σε όλα αυτά;





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου