Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Όλα για την ψήφο. Δείτε τους υποψήφιους που… ξέφυγαν

Δείτε τις πιο... ενδιαφέρουσες προεκλογικές εκστρατείες υποψηφίων δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων



 
 
 
Περιφέρεια Ηπείρου
Τάκης Γκίκας… δαγκωτό!
 
Δήμος Αγίου Δημητρίου
Βίβιαν Αδαμοπούλου- Πούλου: Γιατί η Βίβιαν μπορεί!
 

Δήμος Βύρωνα
Αντώνης Ξεπαπαδάκος: Ο σύγχρονος Κολοκοτρώνης (η υποψηφιότητά του απορρίφθηκε από τον συνδυασμό)
 Το δημοφιλέστερο ανέκδοτο των αυτοδιοικητικών εκλογών φέτος είναι ότι οι μισοί Έλληνες κατεβαίνουν υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι και οι υπόλοιποι μισοί καλούνται να τους ψηφίσουν.
Με τόσους υποψήφιους είναι λογικό να υπάρχουν προεκλογικά φυλλάδια και προεκλογικά σποτ που είναι ιδιαίτερα αστεία ή αν θέλετε… εμπνευσμένα.
Η aftodioikisi.gr σας παρουσιάζει το προεκλογικό υλικό των συμβούλων που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση στα social media:
Προεκλογικά σποτ
Δήμος Παπάγου- Χολαργού
Μιλτιάδης Παπαστάμου: Μπήκα στην πολιτική για να «τα πάρω»- μην με ψηφίσετε
Να μην ψηφίσουμε αυτόν, αλλά το συνδυασμό με τον οποίο κατεβαίνει καλεί τους δημότες Παπάγου- Χολαργού ο υποψήφιος με το συνδυασμό 8 προτάσεις, Μιλτιάδης Παπαστάμου. Ο υποψήφιος ισχυρίζεται πως μπήκε στην πολιτική για να «τα πάρει» κι όταν κατάλαβε ότι ο συνδυασμός του απαρτίζεται από αξιόλογους ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν, ήταν πολύ αργά για να κάνει πίσω.
Δήμος Βύρωνα
Ευγένιος Φέκκας: Ο «σκληρός» του Βύρωνα
Αίσθηση έχει προκαλέσει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Βύρωνα, Ευγένιος Φέκκας, χάρη στα προεκλογικά βίντεο που έχει ανεβάσει στο διαδίκτυο.
Ο κ. Φέκκας, ο «σκληρός του Βύρωνα» κατεβαίνει υποψήφιος με την παράταξη του Μίλτου Μπαντή.
Δήμος Κομοτηνής
Δημοτική παράταξη «Σπάρτακος»
Το σποτάκι που έχει προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση έρχεται από την Κομοτηνή. Το προεκλογικό αυτό βίντεο ανήκει στην παράταξη «Σπάρτακος» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κομοτηνής, Νίκο Δαπέργολα και έχει ως θέμα του το άλσος στο Καρυδόρεμα της Κομοτηνής.
Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι της παράταξης φέρονται εναντίον του νυν δημάρχου κ. Πετρίδη, καθώς ο ίδιος είχε προεκλογικά υποσχεθεί να φτιάξει εκεί το μεγαλύτερο πάρκο αναψυχής της Βορείου Ελλάδος με τεχνητές λίμνες, τεχνητούς καταρράκτες, παιδικό τραινάκι, χώρους πρασίνου κλπ.
Προεκλογικά φυλλάδια
Δήμος Περιστερίου - Βασίλειος Παπαδόπουλος: Ο υποψήφιος που έχει τρελάνει τα social media
Μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ο υποψήφιος με  τις πιο πρωτοποριακές προεκλογικές αφίσες. Ο λόγος για τον Βασίλειο Παπαδόπουλο, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τον συνδυασμό του δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη.

Πηγή, εδώ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου