Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Στον τάφο της Αμφίπολης βρέθηκε ο μαρμαρωμένος βασιλιάς!!!


Αποκλειστικό!

Όταν οι αρχαιολόγοι άνοιξαν τον τρίτο και τελευταίο τοίχο του τάφου της Αμφίπολης, δεν βρήκαν ούτε τον Μεγαλέξαντρο, ούτε την Ρωξάνη, ούτε κανέναν άλλο Μεγαλομακεδόνα ή Μικρομακεδόνα, Θρακομακεδόνα ή Σλαβομακεδόνα ή έστω, Βούλγαρο!

Βρήκαν τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά, που τους συστήθηκε ως Ιωάννης Βατάτζης Κωνσταντίνος Παλαιολόγος!

Ο Μεγαλειότατος Ιωαννης-Κωνσταντίνος, αφού αφηγήθηκε στους αρχαιολόγους πως τα Νεφελείμ τον κράταγαν μαρμαρωμένο διότι τα καθοδηγούσαν οι ανθέλληνες Εβραίοι και οι Ιουδαιοχριστιανοί ιερείς, (δείτε εδώ τα πάντα για την Πύλη των υποχθονίων στην Αμφίπολη) ζήτησε να του φέρουν:
 μια μπύρα,
ένα πολεμικό άλογο
και τρία σακιά τσιμέντο Πόρτλαντ
για να κλείσει την Πύλη να μην βγουν άλλα Νεφελείμ και τον μαρμαρώσουν ξανά.

Οι αρχαιολόγοι όμως είπαν πως λόγω οικονομικής κρίσης δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα κονδύλια για όσα ζήτησε ο βασιλεύς Ιωάννης-Κωνσταντίνος. Επίσης επισήμαναν πως απαγορεύεται κάθε ιδιωτική οικοδομική εργασία σε αρχαιολογικό χώρο.

Στη συνέχεια, μόλις βγήκε από τον τάφο (βρίζοντας) ο Μεγαλειότατος, σαν τον άλλο τον Κωνσταντίνο τον Α', τον βασιλέα των Ελλήνων, οι φύλακες αστυνομικοί του ζήτησαν τα χαρτιά του. Ο βασιλεύς Ιωάννης - Κωνσταντίνος τους έδειξε δυο Χρυσόβουλα, το ένα με το όνομα Ιωάννης Βατάτζης (δείτε εδώ ποιος είναι ο γνήσιος μαρμαρωμένος βασιλιάς, κάτι σαν τα παλιά ΚΚΕ εξ και εσ) 
και το άλλο με το όνομα Κωνσταντίνος Παλαιολόγος

Τα όργανα επισήμαναν πως δεν μπορεί να έχει δυο ταυτότητες, και τότε ο Μεγαλειότατος έσυρε το σπαθί του να τους βαρέσει, και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν για :
αντίσταση κατά της Αρχής, 
παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, 
χρήση ψευδούς ταυτότητας 
και για αναγνώριση στοιχείων.

Ο Μεγαλειότατος αναφώνησε την ώρα της προσαγωγής του:
"Αμα δεν θέλετε να σας πάρω την Πόλη, γιατί να κάθομαι να σκοτώνομαι , Γραικύλοι;"


Αναμένεται ρεπορτάζ του ανταποκριτή μας Ταράδια Ταραγμένου από το οικείον Αστυνομικό Τμήμα!

Σημ.
Ελπίζουμε πως μετά την ενδελεχή αστυνομική έρευνα να μάθουμε επιτέλους ποιος είναι ο πραγματικός Μαρμαρωμένος Βασιλιάς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου